Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pikainen päässälasku

"Haluaisin olla DJ 70-luvulla"
Taustatietoja: Eetu on syntynyt vuonna 1990. päässälasku

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 22 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -123 (231 ääntä)
      Mä en ymmärrä... :D

      Lainaa

    2. Tulos: +328 (340 ääntä)
      Onhan se melko karkeasti laskettu..

      Lainaa

    3. Tulos: -281 (649 ääntä)
      tytöt ei osaa laskee :DD:D tytöt yleensä on salee hyvempii joiski kielis niiku ruottis niit ei tarvi missää mut tytöt haluu olla hyvii jossai osaa ne tehä ruokaa kans :D:D

      Lainaa

    4. Tulos: +112 (242 ääntä)
      Ihanaa roope ku oot noi fiksu ja yleistät kivasti(: Ja vaikutat vielä fiksummalta ku sanot et kielii ei tarvii missää!;o Hihih, hassua!

      Lainaa

    5. Tulos: +75 (209 ääntä)
      Niin, voishan sitä äidinkieltäkin tarvita ihan vaikka sen takia, että Feissarimokien muut lukijat voisivat ymmärtää kommenttisi. Oletko koskaan kuullut, ettei adjektiivia "hyvä" voi taivuttaa komparatiiviin? Sanaksi täytyy vaihtaa "paras". Nalkutan, koska mua ärsyttää tollaset kouluja käymättömät tai yläasteen läpi luistelleet viitosten vilahdellessa...

      Lainaa

    6. Tulos: +25 (149 ääntä)
      Intia ja muut, miksi ette ymmärrä tuota roopen juttua :D itte ainaki nämä mokat luettuani aina vaan odottelen roopen kommenttia, ellei se oo jo siihen mennes tullu. roope siis ei ole tosissaan, vaan puoliksi trollaa ja puoliksi esittää jotain jonnea, vieläpä hauskasti. <3

      Lainaa

    7. Tulos: +52 (172 ääntä)
      esittää HAUSKASTI vai? mun mielestä noi roopen kommentit on enemmänkin rasittavaa paskaa, jota jauhaa joku reikänaama ku ei oo muutakaa elämää.

      Lainaa

    8. Tulos: +94 (112 ääntä)
      Roopella taitaa olla Salen kanssa joku sopimus kun se laittaa piilomainontaa joka juttuun täällä... Saakohan hää ruokakuponkeja per jokainen kommentti täällä.

      Lainaa

    9. Tulos: +30 (66 ääntä)
      Jumalauta eikö se oo menny vieläkään porukalle päähän, että Roope on trolli? :D Ei Intiallakaan taida olla mitään varaa haukkua Roopea kun ei tota maalaisjärkeä näytä löytyvän tippaakaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +77 (89 ääntä)
      Intia: Sanan "hyvä" voi taivuttaa komparatiiviin. Sanan "hyvä" komparatiivimuoto on "parempi". "Paras" on superlatiivi.

      Lainaa

    11. Tulos: +15 (67 ääntä)
      Intia, olet ärsyttävä, pädet väärin ja typerästi. Koitat olla asiallinen ja puuttua sinua ärsyttäviin trolleihin mutta alennut aivan samalle tasolle heidän kanssaan, kuten edellisessäkin kommentissasi. Otappas selvää ennenkuin alat pätemään, sillä sana paras on todellakin superlatiivi sanasta hyvä. Sitä paitsi kaikki tietävät että Roope heittää vaan omanlaistansa huumoria. Välillä mielipiteet ei tietenkään kohtaa mutta minusta Roopen tekstit ovat modernin runollisia. Sinun tekstisi taas ovat hyvinkin päätä riipiviä. Siis tiivistettynä, Roope on hyvempi.

      Lainaa

    12. Dubstep on parasta ikinä 30.7.2011 20:17
      Tulos: -8 (14 ääntä)
      DUBSTEP - nuff said

      Lainaa

    13. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Oho, 20 vuotta pieleen. Todennäköisesti 1990-vuoden poika ja tyttö ei vaan tajua vuosikymmeniä. Haloo pöljä, 70-luku oli telkkarilasien ja ABBAn aikaa. -88 -syntynytkin sen tajuaa.

      Lainaa

    14. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Intia: Niin, voishan sitä äidinkieltäkin tarvita ihan vaikka sen takia, että Feissarimokien muut lukijat voisivat ymmärtää kommenttisi. Oletko koskaan kuullut, ettei adjektiivia “hyvä” voi taivuttaa komparatiiviin? Sanaksi täytyy vaihtaa “paras”. Nalkutan, koska mua ärsyttää tollaset kouluja käymättömät tai yläasteen läpi luistelleet viitosten vilahdellessa… Ihan jo olin päässyt pilkunoikoja - modeen mutta ilmeisesti joku ennätti ensin.. 10 kk sitten. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

      Lainaa

    15. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Itse taidan sitten olla mies, koska en osaa kokata ja laskutaitoni on sitä kymppiä...Tosin kielitaitoni englannissa on todella hyvä :)

      Lainaa

    16. Grammarnazi 25.6.2013 14:58
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Intia: Niin, voishan sitä äidinkieltäkin tarvita ihan vaikka sen takia, että Feissarimokien muut lukijat voisivat ymmärtää kommenttisi. Oletko koskaan kuullut, ettei adjektiivia “hyvä” voi taivuttaa komparatiiviin? Sanaksi täytyy vaihtaa “paras”. Nalkutan, koska mua ärsyttää tollaset kouluja käymättömät tai yläasteen läpi luistelleet viitosten vilahdellessa…
      Sana 'hyvä' taipuu komparatiivissa poikkeuksellisesti. Vertailussa käytetään para-vartaloa, jolloin 'parempi' on komparatiivi ja 'paras' superlatiivi. 'Paras' ei siis itsessään ole korvaava sana, vaan sanan 'hyvä' superlatiivimuoto. Nalkutan, koska asiavirheet ärsyttävät minua.

      Lainaa

    17. Tulos: -2 (6 ääntä)
      1v. ja facebookis FUCK YEAH!

      Lainaa

    18. Tulos: -2 (6 ääntä)
      roope mä oon sun suurin fani

      Lainaa

    19. irokeesiankka 15.2.2014 1:19
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Intia: Niin, voishan sitä äidinkieltäkin tarvita ihan vaikka sen takia, että Feissarimokien muut lukijat voisivat ymmärtää kommenttisi. Oletko koskaan kuullut, ettei adjektiivia “hyvä” voi taivuttaa komparatiiviin? Sanaksi täytyy vaihtaa “paras”. Nalkutan, koska mua ärsyttää tollaset kouluja käymättömät tai yläasteen läpi luistelleet viitosten vilahdellessa…
      Ei, sen pitää olla ''parempi'', jos komparatiivia meinaat. Paras on superlatiivi. B) Anteeksi, pakko taas esittää muka viisasta. Vaikka totahan sä varmaan tarkotitkin.

      Lainaa

    20. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Mitä vikaa siinä on, että haluis olla dj 70-luvulla? Niinku et halyis elää sillon ja olla dj.

      Lainaa

    21. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Eiks ketään muuta häiritse, et Eetun iäks on merkitty 21, vaikka syntymävuosi 1990? Also, ihan paska "moka", tämäkin. Ihmiset ei enää joko perseile tarpeeks facessa, tai sit kukaan ei jaksa lähettää.

      Lainaa

    22. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Skoude: Eiks ketään muuta häiritse, et Eetun iäks on merkitty 21, vaikka syntymävuosi 1990? Also, ihan paska “moka”, tämäkin. Ihmiset ei enää joko perseile tarpeeks facessa, tai sit kukaan ei jaksa lähettää.
      Sen ikäinen hän oli vuonna 2011...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: syntymävuosi, DJ, 70-luku, matematiikka, laskutoimitus, vuosi, laskin