Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammalle mietittävää

"Tahvo 1 kk"
1 kk

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +441 (465 ääntä)
      Ei tietenkään Elena. Mistä sää tuollaasta oot päähäs saanu?

      Lainaa

    2. Tulos: +244 (318 ääntä)
      Hieno nimi muuten Tahvo. siis?

      Lainaa

    3. siiiiiiiis 23.7.2011 8:44
      Tulos: +211 (245 ääntä)
      Jospa se Tahvo on "työnimi"? ... -.-

      Lainaa

    4. Tulos: +87 (181 ääntä)
      Mitäs vikaa Tahvossa on? Ihana mun mielestä :) Ja onko tuo edes vielä ristimänimi kun on vasta kuukauden iässä lapsonen?

      Lainaa

    5. Tulos: +21 (45 ääntä)
      Just kerkes siiiiiiiiiiiiiiiiiis edelle :D

      Lainaa

    6. Tulos: -25 (215 ääntä)
      Ei tsiisus tollasilta retardeilta pitäis kieltää lasten tekeminen..

      Lainaa

    7. Tulos: -237 (283 ääntä)
      ^^Yuna Eivät he voi sille mitään että ovat jo eläkkeellä. Ovat varmastikkin sairaseläkkeellä koska toinen on 19 ja toinen 22. (Kaikille idiooteille jotka ei tajunnut mitä lässytä, Retarded = Eläkkeellä)

      Lainaa

    8. Tulos: -102 (206 ääntä)
      teiniäidit...olis tehnyt abortin

      Lainaa

    9. Tulos: +155 (185 ääntä)
      toivottavasti isi opettaa lasta, eikä äiti.

      Lainaa

    10. Tulos: +131 (145 ääntä)
      Toivottavasti ei peri äidin logiikkaa.

      Lainaa

    11. Tulos: -51 (95 ääntä)
      Suomalaiset äidit taas vauhdissa....

      Lainaa

    12. Tulos: +115 (137 ääntä)
      Siis tietenkinhän 23. päivä syntynyt on kuukauden ikäinen 23. päivä seuraavaa kuuta. Mutta milloin 31.1. syntynyt on kuukauden ikäinen?

      Lainaa

    13. Tulos: +51 (59 ääntä)
      @Pohdin: Itse sanoisin seuraavan kuukauden viimeinen päivä. Kalenterikuukausihan on 28-31 vuorokautta.

      Lainaa

    14. Tulos: +23 (89 ääntä)
      Miksi suotta laskemaan jokaista kuukautta vauvan syntymästä lähtien? Tärkeät etapit ehkä, puoli vuotta, vuosi ja niin edelleen. Mutta hitto vie, kuukaudet kanssa? Kohta mamma alkaa varmaan vahtaamaan kasvu- ja kehitystaulukoitakin, että "Voi ei, Tahvo on jo n kuukautta ja x viikkoa vanha, miksi se ei tee sitä mitä siinä vaiheessa pitäisi jo tehdä?! YHYYYY!!"

      Lainaa

    15. Tulos: +29 (43 ääntä)
      tiedän tapauksen, ''tahvo'' on vain kutsumanimi kun ei ole vielä oikeaa nimeä.

      Lainaa

    16. Tulos: +73 (77 ääntä)
      Oppari, sulla ei ihan selkeästi ole kokemusta pienen lapsen vanhemmuudesta. ;) Kyllä siihen ekaan vuoteen asti puhutaan kuukausissa lapsen iästä. Ekan vuoden aikana kehitys etenee niin kovaa vauhtia, että kyllä se kertoo jo jotain lapsesta, jos esim. kävelee kymmenkuisena. Ja neuvolassakin ravataan yleensä kuukauden välein puolen vuoden ikään asti. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että niitä "osaamattomuuksia" ei pitäisi murehtia yhtään. Kyllä ne joskus oppii. Tai sitten ei. Mitä sit...

      Lainaa

    17. kunhan huomautan 24.7.2011 10:24
      Tulos: +233 (235 ääntä)
      @miinus: retarded = jälkeenjäänyt, retired = eläkkeelllä. Jotta näin.

      Lainaa

    18. Ministeri Nieminen 24.7.2011 11:21
      Tulos: +128 (134 ääntä)
      @miinus: taisit juuri tehdä itsestäsi idiootin, onneksi olkoon!

      Lainaa

    19. Tulos: +116 (146 ääntä)
      Kiitos kaikille kommenteista :D Mulla on ainaki ollu hauskaa! Ja olen siis tämä fiksu teiniäiti! Joo Tahvoksi kutsutaan, ei tule olemaan oikea nimi! Ja myönnän en ole penaalin terävin kynä, ikinä ollutkaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +63 (75 ääntä)
      miinus vittu sä olet retarded

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (77 ääntä)
      "Eivät he voi sille mitään että ovat jo eläkkeellä. Ovat varmastikkin sairaseläkkeellä koska toinen on 19 ja toinen 22. (Kaikille idiooteille jotka ei tajunnut mitä lässytä, Retarded = Eläkkeellä)" Olitpa kyllä taas todella vitun viisas! Heitit oikeesti tosi hyvän tommosen läpän ja sit selität meille mitä tarkoittaa sana retarded.. mutta kai sä vitun jälkeenjäänyt äpärä ymmärrät että retarded on jälkeenjäänyt ja musta tuntuu, että tässä tapauksessa toi sana koskee sua aika hyvin. retired = eläkkeellä.. ei vittu näitä internetsherlockeja :DD

      Lainaa

    22. Tulos: +58 (66 ääntä)
      @miinus, kannattaisko tarkistaa vaikka sanakirjasta ennen kuin alkaa pätee.... Ja toiseks, aika törkeetä alkaa arvostelee ihmisen koko älykkyyttä yhen pikkumokan perusteella. Itelleni sattuu kans tällasia "ajatusvirheitä" jatkuvasti. Taustaani en ala avaamaan, mutta sanottakoon, että täysi idiootti en ole. Mun mielestä just niiltä, jotka täällä heti huutavat äidille aborttia ja sanovat, että on kelvoton kasvattaa lasta, pitäis iteltään kieltää se lasten teko - teiän kaltaisille en lapsia haluaisi... Ja ei, en ole mokaaja enkä ees tunne sitä.

      Lainaa

    23. Tulos: +12 (40 ääntä)
      Ja komeasti miinus trollasi porukan :D

      Lainaa

    24. Tulos: +38 (98 ääntä)
      aik nuorii :D:D salee ei 1 k k ikäset sais olla faces! itekki kyl oon joutunu vähä valehtelee siel iän :D:D pitää toivoo et pollarit ei nää! salee en kyl ala maksaa mitää sakkoi :D:D:D

      Lainaa

    25. Tulos: +37 (41 ääntä)
      ymmärrän,että vauva-hurmiossa ei aina tule ajateltu "loogisesti" Juttu oli hauska(eikä tosiaan ilkeässä mielessä),mutta osa näistä kommenteista pilasi fiilistä.Ihmisten aina pakko päästä haukkumaan ja ylistämään omaa paremmuuttaan... Onnea pikkumiehen johdosta Minna !

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (23 ääntä)
      Älä Minna välitä, minullakin menee aina paskat sekaisin kun pitää laskea jostain tietystä päivästä kuukausi eteenpäin. Jotenkin se neljä viikkoa tulee aina ensimmäiskesi mieleen. : D (vaikka olenkin omasta mielestäni kohtuu terävä kynä)

      Lainaa

    27. Tulos: -7 (29 ääntä)
      Sitä paitsi on älyttömän suloista että Minna haluaa iloita siitä että hänen vauvansa on täyttänyt kuukausia. Aijon itsekin tehdä niin. Ajatelkaa jos teillä olisi lapsi ja hän esimerkiksi kuolisi nuorena, kyllä sitten harmittaa ettet iloinnut jokaisesta kuukaudesta jonka sait hänen seurassaan olla.

      Lainaa

    28. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Ainiin ja tosiaankin, onneksi olkoon Minna (melkein) kuukauden ikäisestä vauvastasi! :)

      Lainaa

    29. hyvä miinus 25.7.2011 1:30
      Tulos: -41 (51 ääntä)
      Miinus oli oikeassa ja ajtteli ehkä hieman pidemmälle kuin te, jotka heti ilkutte hänelle- Retarded on suomeksi jälkeenjäänyt, ja yleensä hän sellaisena siis myös saa jonkinlaista eläkettä, koska monikaan kovin jälkeenjäänyt ei voi opiskella ammattia eikä tehdä "normi"työtä. Niin se vain menee.

      Lainaa

    30. Tulos: +41 (49 ääntä)
      juu, en suuttunut mistään kommenteistä, oon itekki hoksannu (onneks) etten oo penaalin terävin kynä ja osaan ottaa huumorilla omat hölmöydet :D ja musta oli ihan kiva päästä tänne feissarimokiin!

      Lainaa

    31. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Loistavaa suhtautumista Minna : ) Vaikutat mukavalta tyypiltä!

      Lainaa

    32. Ministeri Nieminen 25.7.2011 6:35
      Tulos: +7 (17 ääntä)
      @ hyvä miinus: surkea yritys. Aivopieruja ei yleensä kannata selittää - siinähän joutuu vain ojasta allikkoon. Suoraselkainen tapa olisi myöntää olleensa väärässä.

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Tack tack. Ei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti!

      Lainaa

    34. Tulos: -41 (49 ääntä)
      Miksi tyhmien ihmisten annetaan lisääntyä?

      Lainaa

    35. Tulos: +30 (54 ääntä)
      ^Miksi natsien annetaan käyttää tietokonetta?

      Lainaa

    36. Tulos: -7 (15 ääntä)
      RetQ

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Hmmmmmm.... nyt sitä huomaa kuinka aivotonta sakkia internetissä liikkuu. :) Tarkoitan tapaus "miinusta". Tarkistakaapa huviksenne wikipediasta sana "trolli". Osa porukasta ajattelee roopen olevan trolli, mutta trollin tarkoitus ei ole suinkaan hauskuuttaa, vaan häiriköidä, provosoida, huiputtaa ja retkuttaa nettiporukkaa. Maunolta isot propsit miinukselle ovelasta trollauksesta :)

      Lainaa

    38. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Luulenpa että jokaikinen äiti ymmärtää tän "logiikan". Kun on ensin elänyt raskausaikaa n. 40 _viikkoa_ ja koko ajan elämä pyörii noiden viikkojen ympärillä. Sitten kun vauva putkahtaa niin oikeastaan voi puhua että ensin lasketaan kuinka monta vuorokautta vanha se on, sitten viikoissa ja sitten kuukausissa. T. tänään tasan 10 viikkoa vanhan tytön äippä :D

      Lainaa

    39. Tulos: -8 (16 ääntä)
      @Ministeri nieminen, ei kannata lähtä mukaan joka trollaukseen, saat itsesi näyttämään tyhmältä. (ministeri nieminenki on trolli, muostaakseni ei oo ketään nieminen nimistä ministeriä.

      Lainaa

    40. Ministeri Nieminen 26.7.2011 6:54
      Tulos: +20 (22 ääntä)
      @Tepa: Jos kerran nimimerkkini on trolli, eikä trollaukseen kannata lähteä mukaan, olet juuri tainnut saada itsesi näyttämään tyhmältä. PS. kuvittelitko jossain vaiheessa ihan tosissasi, että olen oikeasti ministeri? LOL ;)

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (18 ääntä)
      @ Ansku: Itse just mietin, että olenko muka ainoa, joka tosiaan laski pitkään vastasyntyneen iän viikoissa... Vasta 3 kk iässä siirryttiin ajatteleen kuukausia, ei enää viikkoja. Ja on muuten erittäin yleistä juhlia 1 kk päiviä tasan 4 vk kuluttua syntymästä, ainakin meidän piireissä :) t. Tänään 5 kk täyttävän tytön ylpeä äiti

      Lainaa

    42. Tulos: -11 (13 ääntä)
      @Ministeri nieminen, luulin että asioita pitää kutsua oikeilla nimillä :S -.- Ja en lähtenyt trollaukseen mukaan, vaan koitin sanoa muille että ei lähe sun trollaukseen mukaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +6 (6 ääntä)
      miinus taisi trollailla tämän tahtiin: http://memedepot.com/uploads/2000/2067_1272508591922.jpg Ens kerralla kannattaa linkittää selvennystä muillekin, kaikki ei oo kolunneet intterwebsin koko sisältöä :)

      Lainaa

    44. Tulos: -25 (25 ääntä)
      Kuka antaa lapsen nimeks Tahvo? .__.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Lapsellahan ei ole vielä nimeä. Eikä nimeksi ole tulossa Tahvo.

      Lainaa

    46. Tulos: -14 (20 ääntä)
      Täällähän on kaikki ihan pihalla. Neljä viikkoa on yhtä kuin kuukausi, siitä huolimatta että eri kuukausissa on eri määrä päiviä. Tämähän opetetaan jo peruskoulussa.

      Lainaa

    47. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Tämän takia vauvojen ikä yleensä ilmoitetaan viikkoina. Meidän tahvo on siis 4viikkoa vanha. Vähän kuin raskauskuukaudet ilmoitetaan viikkoina ja päivinä. Kun siinä kuukaudessa tosiaan on vaihtuva määrä päiviä. :)

      Lainaa

    48. pauliina♥ 30.9.2011 17:08
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Sinä-joka-dissasit-suomalaisäitejä, mistä itse olet tullut? Miksi et arvosta äitiäsi (ja isääsi tietysti) kun ovat tuollaista trollia kasvattaneet siedettäviin mittoihin?

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (5 ääntä)
      pakko myöntää että tuli itsekin laskettua pojan eka kuukausi samalla tavalla naljä viikkoa eteenpäin. enkä ole edes se penaalin tylsin kynä..

      Lainaa

    50. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Tahvo on kyllä oikiasti aika söpö nimi :3

      Lainaa

    51. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Tahvo on äitisä

      Lainaa

    52. Tulos: +1 (7 ääntä)
      miinus: ^^Yuna Eivät he voi sille mitään että ovat jo eläkkeellä. Ovat varmastikkin sairaseläkkeellä koska toinen on 19 ja toinen 22. (Kaikille idiooteille jotka ei tajunnut mitä lässytä, Retarded = Eläkkeellä)
      Voi nyt herranjestas. Kannattaa tarkistaa oma kielitaito ennen kuin alkaaa huutelemaan. Retarded = jälkeenjäänyt, Retired = Eläkkeellä oleva.

      Lainaa

    53. Tulos: +1 (1 ääni)
      Duni: miinus taisi trollailla tämän tahtiin: http://memedepot.com/uploads/2000/2067_1272508591922.jpg Ens kerralla kannattaa linkittää selvennystä muillekin, kaikki ei oo kolunneet intterwebsin koko sisältöä
      Toi mullaki tuli ekana mieleen. Ihmettelin, et mitä ihmiset täällä oikeen ragee.

      Lainaa

    54. Naamallasi on kirja! 23.8.2012 8:14
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      miinus: ↑↑Yuna Eivät he voi sille mitään että ovat jo eläkkeellä. Ovat varmastikkin sairaseläkkeellä koska toinen on 19 ja toinen 22. (Kaikille idiooteille jotka ei tajunnut mitä lässytä, Retarded = Eläkkeellä)
      Retired = Eläkkeellä Retarded = Jälkeenjäänyt

      Lainaa

    55. Tulos: -5 (7 ääntä)
      miinus: ↑↑Yuna Eivät he voi sille mitään että ovat jo eläkkeellä. Ovat varmastikkin sairaseläkkeellä koska toinen on 19 ja toinen 22. (Kaikille idiooteille jotka ei tajunnut mitä lässytä, Retarded = Eläkkeellä)
      Retarded tarkoittaa kehitysvammaista...

      Lainaa

    56. Tulos: +4 (4 ääntä)
      sipe: tiedän tapauksen, ”tahvo” on vain kutsumanimi kun ei ole vielä oikeaa nimeä.
      Meillä on Oskari, Mauri, Sirpa tai Duplo riippuen millä päällä olen. :D

      Lainaa

    57. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Mikä ihme siinä on kun ei voi ensin kasvaa ja viisastua ennen kuin aletaan hommata lasta. Pitäs sille lapsellekin osata opettaa asioita ettei kersasta tule täys tyhjäpää

      Lainaa

    58. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Tämäkin Tahvo on jo eskarissa. :D

      Lainaa

    59. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ja nyt hän on koulussa. Onnea ekaluokkalaiselle Tahvolle.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuukausi, viikko, lapsi, vauva, syntymä, kalenteri