Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miau!

"Tuli elämääni neljä pientä karvaista"
tassut Tonin linkittämä kuva.

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -120 (192 ääntä)
      Ei toimi lnikki....

      Lainaa

    2. Tulos: +267 (455 ääntä)
      tonilla taitaa olla jotkut vaihdevuodet tai jotain muuta, itellä herneet nenässä...

      Lainaa

    3. Tulos: +226 (328 ääntä)
      nyt oli kyllä jo mautonta käytöstä. ja tähän aiheeseen kehkeytyy salee joku kissat vs. koirat -/lemmikinomistajat vs. ei-lemmikinomistajat -/marsut vs. kanit -asetelma, koska "se on vaan kissa"/"se on vaan lemmikki"/"se on vaan perse".

      Lainaa

    4. Tulos: +183 (383 ääntä)
      kyllä on rasittava äijä tuo toni... -.-'

      Lainaa

    5. Tulos: +120 (284 ääntä)
      rasittava äijä joo mutta kyllä nauratti

      Lainaa

    6. Tulos: -60 (280 ääntä)
      Ennemmin kummastelisin sitä mistä syystä joku lopettaa 4 kissaa.. Huvikseenko? Vai ovatko kaikki mukamas sairastuneet samaan aikaan? Ihmiset ovat tyhmiä kun ottavat eläimiä tajuamatta ettei niitä voi noin vain viskoa menemään..

      Lainaa

    7. Ministeri Nieminen 16.6.2011 7:04
      Tulos: +527 (547 ääntä)
      Eiks tämä nyt ole ihan selvä juttu: Minna rakasti sitä yhtä kissaansa niin paljon, että antoi jokaiselle tassulle oman nimen.

      Lainaa

    8. Tulos: +119 (179 ääntä)
      Ja Toni vielä ilmeisesti itse lähettäny tän, kai toivoakseen vähän taustatukea sille, että Minnalla on tullut ajatusvirhe. Itse normaalisti kyllä viilaan pilkkua aina kun mahdollista ja kaikki kielioppivirheet ärsyttää, mutta jostain syystä tässä tuo ajatusvirhe ei häiritse. Enemmäkin Tonin asiaton käytös. Olisihan tosta voinut nätimminkin huomauttaa, jos nyt oli ihan pakko huomauttaa. Jos siis kyseessä on kissojen lopetus eikä siirtäminen vain toiselle omistajalle.

      Lainaa

    9. Tulos: +26 (48 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Kyllä! ;D

      Lainaa

    10. Tulos: +132 (168 ääntä)
      Anzuuh: Eihän tuossa sanota että ne piikille on menos, saattaahan tosiaan olla kyseessä uusi koti. Aika usein ihmiset joutuu esimerkiks allergioiden tai muuton takia lemmikeistään luopumaan. Tuskinpa kukaan facebookissa huutelis, jos ihan muuten vaan kissansa telottais... ja todellakin ärsyttävä pilkunnussija toi Toni. Kyl tommonen muistovärssy saa olla missä muodossa hyvänsä, se 16 tassua ei kuulostais kovin hyvältä.

      Lainaa

    11. Tulos: +126 (190 ääntä)
      Raivostuttavia tuollaiset tilannetajuttomat mukahauskat pällit, joiden on pakko päästä pätemään joka väliin. Ei naurata.

      Lainaa

    12. Tulos: +76 (124 ääntä)
      Toni on tylsän elämän omaava tylsä mies.

      Lainaa

    13. Tulos: -7 (227 ääntä)
      Mua ärsyttää enemmän toi hemmetin lähmäinen kissarunoilu kun tonin turha päteminen.

      Lainaa

    14. Jukka Palmu 16.6.2011 10:55
      Tulos: +47 (87 ääntä)
      Eiköhän tuo "Uusi paikka" tarkoita, että Minnalla on 4 kissaa sijaiskodissa jne. Ja Toni taitaa vaan kiusata tahallaan, eikä päteä.

      Lainaa

    15. Tulos: +61 (97 ääntä)
      Kenties tämän neidin oma kissa sai neljä pentua ja ne ovat nyt luovutusikäisiä ja ne saavat uuden kodin?

      Lainaa

    16. Tulos: +61 (81 ääntä)
      Kenties kissanpennut luovutetaan 8-12 viikon ikäisinä eikä vuosien jälkeen kuten tekstissä mainittu :)

      Lainaa

    17. Tulos: +49 (59 ääntä)
      Joopin kanssa ihan samaa mieltä. Tässä ei missään vaiheessa mainittu, että ne on piikille menossa, vaan uuteen kotiin. Ei tarvii repii sitä draamaa joka paikasta.

      Lainaa

    18. Tulos: +17 (33 ääntä)
      nyt ku oon pari kertaa tän lukenu niin saan kyllä käsityksen että tällä minnalla on sijaiskodissa näitä kissoja, ehkä joskus ottanut tiineen kissan ja pennut syntyny niillä, ja nyt kisulit pääsee allergian tai muun vuoksi uuteen sijaisperheeseen..?

      Lainaa

    19. Tulos: +54 (80 ääntä)
      Siis onko toi Toni oikeasti 33-vuotias, siis olevinaan ihan mies?? Aluksi lukiessani ajattelin, että sen on pakko olla joku näsäviisasteleva pikkupoika. Itse ymmärsin tuon runon olevan "suunnattu" yhdelle kissalle enkä hämmentynyt (tai vetänyt herneitä nenään), vaikka se nyt koskikin neljää kissaa.

      Lainaa

    20. Hyvä Toni! 16.6.2011 14:05
      Tulos: -59 (177 ääntä)
      Ahahahahahhahahh!! Aivan LOISTAVA! Mikä teitä vaivaa?!? Täähän on ihan helmi. :D Tonilla selkeesti pokkaa.. Itsekin mietin tuota tassujuttua, kun luin Minnan statusta.. Typerää lässytystä.. Ja ihan selkeesti siitä saa selvää, että pennut on luovutusikäisiä ja menevät uuteen kotiin! Tonille propsit! Hienoa piikittelyä! :D :D ++++10

      Lainaa

    21. Tulos: +64 (80 ääntä)
      ^Toni lukee tätä.

      Lainaa

    22. Tulos: -16 (42 ääntä)
      haters gonna hate. trolls gonna troll. :)

      Lainaa

    23. Tulos: +10 (92 ääntä)
      Kyllä muakin häiritse nuo neljä tassua: tajusin, että niitä kissoja on neljä vasta kun luin neljä nimeä lopusta ja tarkistin alun. Ja Tonin kommentti on hauska.

      Lainaa

    24. Tulos: 0 (100 ääntä)
      Oonko mä melkein ainut kenen mielestä tää oli oikeesti hauska? Ite ainakin nauroin Tonille. Eihän toi mitään ärsyttävää pätemistä oo, läppää vaan heittää. Mutta vähän väärässä paikassa kyllä kun toinen suree kissojaan..:D

      Lainaa

    25. Tulos: -5 (57 ääntä)
      Siis täähän on hauska! :D

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (71 ääntä)
      Mua nauratti ainakin :D Rupesin kuvittelemaan millaisia ne kissat olis ja miten ne liikkuis jos niillä olis vaain 1 jalka :DD Toivoo: Kahden kissan omistaja, eläinrakastaja et turha alkaa nassuttaan

      Lainaa

    27. Tulos: -7 (29 ääntä)
      Tonin kommentit nauratti, mutta SILTI..... :(

      Lainaa

    28. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Olen 100% varma, että Toni on ammatiltaan/koulutukseltaan insinööri.

      Lainaa

    29. Tulos: +3 (69 ääntä)
      Hahhhaha, tuohan on just huippu! :D Ihan aiheellista piikittelyä Tonilta. Mikä ihmeen logiikka tuossa "neljä pientä tassua" -jutussa on? Jos niitä kissoja on neljä, tassuja on 16 ja sillä selvä :DDD Kyllä nuo Minnan kissat vaikuttaa tällä hetkellä aika vahvasti ykstassusilta...

      Lainaa

    30. Tulos: -10 (18 ääntä)
      ROSE: Ei toimi lnikki…. Neropää, ei varmaan toimi jos tosta yritit sit klikkailla, mut kokeiles tätä jos ei onnistu kopio ja liitä. pics.kuvaton.com/kuvei/herneet_nenassa.jpg

      Lainaa

    31. Tulos: +22 (40 ääntä)
      ei ois enää mun kaverilistoilla tollanen ääliö :)

      Lainaa

    32. Tulos: +40 (58 ääntä)
      Huomioita: a) Toni on vitun ärsyttävä jätkä. b) melekosia nimiä kissoilla... c) juhannus kirjoitetaan pienellä. d) tää d-kohta vaan muodon vuoksi.

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (8 ääntä)
      http://lolsnaps.com/upload_pic/5316.jpeg

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (26 ääntä)
      hmm, kaveriporukassa tollanen tunnelman pilaaminen on kyllä aina ihan hauskaa. Facebookissa tuon tekeminen vaan kertoo sitä että äijä ei muuta elämää sitten omistakkaan :D. no mutta mikä minä olen tuomitsemaan...

      Lainaa

    35. Tulos: +31 (49 ääntä)
      myytii: Allergian vuoksi kissasta luopumisen vielä ymmärrän mutta muutto ei ole mikään hyvä syy. Koira sitouttaa 10-15 vuodeksi ja kissa jopa 20 vuodeksi, eläimet ovat tässä maailmassa täysin ihmisen armoilla, onko se niin vaikeaa miettiä hetki että pystyykö sittenkään pitämään huolta elävästä olennosta päivittäin useiden vuosien ajan? Lemmikit vaativat ruokaa, suojaa, huomiota ja kuria, mielestäni helposti rinnastettavissa lapsiin - jos ajatus tuntuu vaikealta, älä ota lemmikkiä - karvaturrit on aina kivoja mutta ei kaikkia varten, ole rehellinen itsellesi. Tuntuu että etenkin kissoja otetaan vähän miettimättä ja kohdellaan kuin kulutustavaraa, niin monet eivät edes viitsi ottaa selvää mikä oli kissalle parasta esim. ravinnon kannalta (mm. markettien kuivaraksut aiheuttavat virtsakiviä jotka sattavat johtaa jopa kuolemaan, käsi ylös kuinka moni tiesi tämän).

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (42 ääntä)
      Ohikulkija, mikäs saakelin PETAn suurin ja mahtavin johtaja luulet olevasi? tiesitkö että ihmisillä tilanteet muuttuvat, ihan esimerkiksi yhtäkkiset potkut. miten helvetissä luulet suunnittelevasi elämäsi yli 20 vuoden päähän? kissat on kivoja, niitä on kiva ottaa ja toki: täytyy miettiä että pystyykö. mutta jos talous sattuu kaatumaan eikä yhtäkkia anna enään myöden, täytyykö silloin kissaa ihan väkisin pitää? eikös se tuota kärsimystä kissalle? ja sitten loppuun vielä tietty peruskysymys: mikä sinä olet tuomitsemaan?

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Palikka, ei toimi mulla sekään, ja luuletko että muta klikkaisin kuvaa?

      Lainaa

    38. Tulos: +7 (9 ääntä)
      "näytä kaikki 5 kommentia" 8 kommenttia näkyvillä ja ajatkin väärässä järjestyksessä...

      Lainaa

    39. Tulos: +19 (21 ääntä)
      ^ Hyvä huomio... Smells like cat pee.

      Lainaa

    40. Tulos: +7 (29 ääntä)
      aamen: Samalla logiikalla voi sitten varmaan myös luopua lapsistansa, jos on yhtäkkiä jääny työttömäks. Kuka nyt elämäänsä suunnittelee 18 vuotta etipäin.

      Lainaa

    41. Tulos: +29 (29 ääntä)
      aamen; Tietenkään elämän yllättäviä käänteitä ei voi ikinä ennustaa ja silloin joskus rakkaastakin lemmikistä on vain pakko luopua. Puhuin lähinnä yleisesti ilmiöstä mitä näkee etenkin nuorilla (aikuisilla); otetaan kissa koska "ne on kivoi ja helppoi" ja vähän ajan päästä huomataan että ei tahdokaan pitää kissaa jolloin ne yleensä päätyvät vanhemmille (yleensä kissan kannalta hyvä ratkaisu, vanhempien kissatietoudesta riippuen), piikille tai kadulle. Toisinaan surettaa tapaukset jossa terve ja hyväluonteinen kissa on laitettu piikille koska "sille ei kuitenkaan löytyisi kotia" (yrittämättä edes etsiä), se, että löytäisikö kissa loppujen lopuksi parempaa kotia edes löytöeläinyhdistyksen kautta on toki arvailua, mutta ainakin kissalla olisi mahdollisuus. En toki ole ketään tuomitsemassa, sitä enemmän kylläkin saarnaamassa. Maalaisjärkeä saa vapaasti käyttää kommenttieni tulkitsemiseen. :-)

      Lainaa

    42. Jooo teidän kanssa. 17.6.2011 22:37
      Tulos: +10 (20 ääntä)
      Kyllä te ihmiset osaatte taas repiä riemua tämmösistä asioista. Porukka tuomitsee täällä tuon tuostakin toisiaan, vois välillä vilkasta omaakin elämää eikä aina morkata muita. No tästä ite jutusta. Tunnen tän Minnan joka on tuon postauksen laittanut ja hänelle tuli elämänmuutos johon ei saanut enää kissoja mahtumaan. Eli Minna olisi varmasti pitänyt kissat jos olisi voinut.

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (40 ääntä)
      kuka muu alko nauraa kuvitellessaan yksitassuisen kissan? : DDDD

      Lainaa

    44. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Jooo teidän kanssa.; Ehkä ilmaisen itseäni sangenkin huonosti jos taas joudun selittämään etten morkannut ketään, puhuin vain yleisestä ilmiöstä. En Minnaa tunne joten en tiedä onko hänen tilanteensa kuvailemani kaltainen enkä mielestäni näin ainakaan väittänyt. Ei tarvitse juosta johtopäästöksiin, kukaan ei ole täydellinen eikä eriarvoinen. Piis and laav.

      Lainaa

    45. Tulos: +10 (40 ääntä)
      Joudun luopumaan kissoistani allergian ja paikkakunnan muutoksen takia. Hienoa nähdä että ihmiset osaavat nauttia toisen surusta. Ei ole minulle helppo paikka luopua pienokaisistani jotka ovat olleet minulla jo pari vuotta. Ja milloin runoissa on pitänyt olla järkeä?

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (29 ääntä)
      Itse kissoista luopuneena (perheenjäsenen vakavan hengenahdistuksen takia) tajuan tunteen, mutta toi "runo"/tekele on kyllä aivan hirveä.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Aivan törkee äijä!!

      Lainaa

    48. Plaarghplaargh 19.6.2011 7:30
      Tulos: -12 (32 ääntä)
      Ihminen ITSE päättää millaisia statuspäivityksiä facebookkiin laittaa. Ihminen ITSE päättää ketä hyväksyy facebookissa kavereikseen. Näettekö pointin? Hyvä! Jos ette, ei voi mitään. (Yksinkertaisemmille nyt kuitenkin infoluonteisesti tiedoksi: ei kannata päivittää kaikenlaista diipadaapalässynlässynpaskaa, jos on kaverikseen hyväksynyt loistavaa tilannekomiikan tajua omaavia henkilöitä, eikä kestä piikittelyä)

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (23 ääntä)
      Ei se neljä tassuakaan vielä ärsytä tarpeeks. "Nyt vuosien jälkeen itkun kanssa saan, hyvästit teille ainiaaksi jättää" mikä ihmeen pilkku tossa välissä on? Ei perskutarallaa.

      Lainaa

    50. Tulos: -2 (10 ääntä)
      herneet_nenassa.jpg :DDD

      Lainaa

    51. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tonin täytyy olla insinööri...

      Lainaa

    52. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Ohikulkija: Ihan oikeista asioista "saarnaat". Jos katsoo Suomessa kotia etsivien kissojen ja koirien suhdetta, niin huomaa kyllä että kissan arvostus on valitettavan alhainen. Kissasta luovutaan paljon herkemmin kuin koirasta. Paikkakunnan muutos, muutto, vauvan tulo perheeseen, uusi puoliso ei siedä kissoja...Kaikki huonoja syitä luopua kissasta, mutta sitäkin yleisempiä. Toki on tilanteita jolloin kissasta on pakko luopua, esim. mielenterveysongelmat, hengityselinsairaudet...Ja itse olen muuten työtön, silti pystyn kissani elättämään, kyse on valinnoista...

      Lainaa

    53. Tulos: +6 (12 ääntä)
      jumalauta toi vielä luulee, että tilapäivityksiä voi muokata

      Lainaa

    54. arvostelija 20.6.2011 22:54
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Joka juttuun joku on laittanut että älkää arvostelko. Ei tarvi laittaa tänne näitä mokia jos ei halua arvostelua.

      Lainaa

    55. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Ohikulkija, minä tiesin, ja luulen tietäväni myös paljon enemmän kissoista kuin sinä :) Miksikö? Koska jos tietäisin vain yhden ainoan faktan kissoista, en pätisi sillä täällä, niin kuin sinä... Repesin Tonin kommenteille kyllä ihan kunnolla, mutta aika mulkku jätkä silti :D

      Lainaa

    56. Rappion Apostoli 21.6.2011 15:52
      Tulos: -18 (26 ääntä)
      Hei uunot: Koiralla on tassut, kissalla KÄPÄLÄT!

      Lainaa

    57. Tulos: -4 (22 ääntä)
      Mistä lähtien Minna oot ollut allerginen? Minkä takia piti haalia 4 kissaa, kun nyt luovut niistä tosta noin vaan?! Sait just sitä mitä tilasit.

      Lainaa

    58. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Bullshit: En ole minä allerginen vaan tuleva avopuolisoni on ja muutenkin uudessa asunnossani ei sallita lemmikkejä joten on parempi että rakkaat kissani saavat uuden kodin/uudet kodit :)

      Lainaa

    59. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Niin, tietty on ihan normaalia hylätä lemmikit 1kk:n seurustelusuhteen takia :) Kaikkihan niin tekee.

      Lainaa

    60. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Hihih, no jee jee, toinen suree statuksessaan ja sitten tullaan piikittelemään. Ei todellakaan fiksua tai aikuismaista. Onhan tuo moka, juu, mutta tilannetajua pitää olla...

      Lainaa

    61. Tulos: +2 (4 ääntä)
      One man's fun is another's hell

      Lainaa

    62. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Joku ottanu kissan ja antanu sitte vain sen tassuille nimet - jokaiselle ihka oma! x'D

      Lainaa

    63. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Toni oli hauska vaikka ymmärrän Minnan surun. Mut kyllä tuo ulkopuolisen lukemana oli hauskaa mutta varmaankaan Minnan ei. Itsellä kyllä ei ois ollu pokkaa kirjotella samanlaisia juttuja kun Toni vaikka ois tehny mieli. Joo kyllä se tassujuttu jää häirihtemään, mut toisaalta 16 tassuakin aika hölmö :D

      Lainaa

    64. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Aika paskiainen tuo tyyppi. Itsellä on kissa ja se on perheenjäsen. Miltäköhän äijästä tuntuisi, jos menettäisi vaikka sisaruksensa? (Itse on sekin koettu, sisko kuoli 2007.)

      Lainaa

    65. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Tällasia juttuja kun lukee niin pelottaa kävellä omien lemmikeiden kanssa kadulla. (Varsinkin kun omat on vähän enemmän huomiota herättäviä elukoita) Mistä sitä tietää kuka sekopää niitä tulee potkimaan, mitäpä siinä sitten pienenä tyttönä voi tehä. Soittaa poliisille, onpa paljon apua jos lemmikki on jo kuollut tai loukkaantunut. Pitää alkaa kantamaan pippurisumutetta mukana.

      Lainaa

    66. Tulos: -7 (11 ääntä)
      mä repesin tälle iha sikan ja nauroin vedet silmiss;)))) johtuu varmaa väsymyksest:)))) vieläki naurattaa ;DDDDDDDDDDD

      Lainaa

    67. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Parhautta. Ämmät kitajaa kissien vuoksi. Toni tuli ja näytti. Minnalle kertotaulun kertausta.

      Lainaa

    68. Tulos: 0 (0 ääntä)
      http://kuvaton.com/search/index.php?find=herneet_nenassa.jpg&newsearch=1

      Lainaa

    69. Tulos: -4 (8 ääntä)
      herneet nenään tosiaankin. eihän siinä missään vaiheessa sanottu että ne kissat kuolemaan tulis, uuteen paikkaan vaan. ja okei ehkä hiukan asiatonta tonilta, mutta itsekin olen todella eläinrakas, ja kuitenkin nauroin vedet silmissä tälle.. :D

      Lainaa

    70. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Ohikulkija: Todellakin, oikeassa olet kirjoittaessasi, että kissat ovat "alemmassa arvossa" kuin koirat juurikin luopumishelppouden suhteen. Se on valitettavaa ja asialle täytyisi tehdä jotain. Mutta. Kaikki eivät rinnasta lemmikkejään lapsiin ja totta puhuen MINUN mielestäni se juuri on järkevää touhua. Itselläni on ollut aina koiria ja elämäni on muokkaantunut ihan huomaamatta niiden mukaan. Kyllä, ottaisin ne muutossa mukaani, olen valinnut kumppanin ja asunnon niiden mukaan ja jättänyt reissuja tekemättä kun on ollut yksi sairaana. Ymmärrän kuitenkin muidenkin kannan asiaan. Tilanne saattaa muuttua rysäyksellä. Esimerkiksi neljän kissan kanssa voi olla mahdotonta muuttaa ulkomaille (vaikka ihan kissojen hyvinvoinnin kannaltakin...), tai lapsen tulo sekoittaa lemmikin elämän. Valintoja vain. Pahoja ihmiset tekevät ja toiset taas eivät, joten on ihan pelleilyä lähteä pätemään, kun ei ole tilanteesta hölkäsen hajua... Otti vaan päähän tuo "sormi pystyssä, melkein mun nenässä"-saarnaus.

      Lainaa

    71. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Ötö on muuten älyttömän mielenkiintoinen kissan nimi :D Jotenkin en antaisi sellaista nimeä kissalle :P

      Lainaa

    72. Tulos: -5 (15 ääntä)
      saatanan ärsyttävä muija.

      Lainaa

    73. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Älkää nyt. Toi oli hauska :D

      Lainaa

    74. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Anzuuh: Ennemmin kummastelisin sitä mistä syystä joku lopettaa 4 kissaa.. Huvikseenko? Vai ovatko kaikki mukamas sairastuneet samaan aikaan? Ihmiset ovat tyhmiä kun ottavat eläimiä tajuamatta ettei niitä voi noin vain viskoa menemään..
      onhan se voiunu antaa ne uuteen kotiinki :)

      Lainaa

    75. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Toni <3 parhaat naurut ikinä!!

      Lainaa

    76. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Kuka hitto antaa kissojen nimeksi Cicero ja Ötö :oo Oman koiran nimi on Muska ja on tuo Oliviakin ihan kiva mutta mitähän vittua

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissa, tassut