Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta

"Olen esitellyt kaikille vesikourussa pesivää lokkia"
luontoa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +563 (603 ääntä)
      Jotenkin lutunen :D

      Lainaa

    2. Tulos: +199 (341 ääntä)
      Voi näitä kaupunkilaisia..

      Lainaa

    3. Tulos: +235 (485 ääntä)
      Hätäkeskukseenhan kannattaa soittaa jonkun noin helvetin tyhjänpäiväsen asian takia. Niillä on muutakin tekemistä kun setviä siiliongelmia.

      Lainaa

    4. Tulos: +154 (302 ääntä)
      Samaa mieltä Muggen kanssa. Lähettäisikö ne sitten poliisin, ambulanssin vai palokunnan pelastamaan 'kohtauksen saanutta' siiliä vai mitä ihmettä? Järki käteen ihmiset.

      Lainaa

    5. Tulos: -18 (186 ääntä)
      Voi näitä nykyajan ihmisiä, jotka luulevat hätänumeroa joksikin viattomaksi palvelunumeroksi. Tämä ei sentään ollut vielä pahimmasta päästä, kun löytyy näitäkin: 1 - 1 - 2 *tuut tuut* "Apua, kahvihöystöt on loppu!" :D

      Lainaa

    6. Tulos: +129 (157 ääntä)
      Minusta symppis, vaikkei hätäkeskukseen tietenkään pitäiskään soittaa siilien ongelmista. Aika paljon sinnekin kuulemma näistä luonto-ongelmista kummiski soitellaan. Parempi sentään, että niistä ku siitä, ettei oo pästy baarin ovesta sisään. Hätäkeskuspäivystäjän arkeen voi tutustua tämän blogin kautta: http://hatakeskus.blogspot.com/ Melkosia tarinoita.

      Lainaa

    7. Randomtalker 4.6.2011 14:09
      Tulos: +99 (115 ääntä)
      Hätäkeskukseen soittaminen nyt oli helvetin tyhmää, mutta siilijuttu oli mainio :D.

      Lainaa

    8. Tulos: +120 (146 ääntä)
      Toisaalta: "Helsingin pelastuslaitoksen eläinpelastusyksikkö auttaa sairaita, loukkaantuneita tai ahdinkoon joutuneita eläimiä Helsingin alueella. Näistä tulee ilmoittaa hätäkeskukseen numeroon 112. " (lähde: http://www.hel.fi/wps/portal/Pelastuslaitos/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/pela/fi/Pelastustoiminta/Elainpelastus )

      Lainaa

    9. Tulos: +33 (49 ääntä)
      haha ei jeesus miten hyvä toi siilijuttu! hajosin ihan täysillä Pilvin kahta vikaa kommenttia :DD

      Lainaa

    10. Tulos: +103 (113 ääntä)
      Korkeasaaren sivuilla sanotaan seuraavaa: "Jos et pysty auttamaan pulassa olevaa luonnonvaraista eläintä itse, ota yhteyttä paikalliseen pelastuslaitokseen 112:n kautta. Helsingin kaupungin alueella toimii erillinen eläinpelastukseen keskittynyt yksikkö."

      Lainaa

    11. Tulos: +8 (16 ääntä)
      http://www.korkeasaari.fi/elaimetjaymparisto/elainhoitola

      Lainaa

    12. Tulos: +10 (16 ääntä)
      ihan paras!

      Lainaa

    13. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Musta tää kyllä kuuluis etusivulle... ;-)

      Lainaa

    14. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Hyvän jutun vielä paremmaksi teki se, että luin siilit silleiksi. Ihmettelin missä Pilvi on seurannu sillien parittelua ja kelle tulee mieleen soittaa kaloista hätäkeskukseen......

      Lainaa

    15. Minna Tuominen 5.6.2011 21:36
      Tulos: -69 (93 ääntä)
      Mitä vittua? Olisko sinne pitänyt lähettää Mediheli vai miksi toi urpo soitti hätäkeskukseen...?

      Lainaa

    16. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Lue, Minna, edeltävät kommentit. Oppia ikä kaikki.

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (42 ääntä)
      aika symppis.. :D "ja piikit rapisi"

      Lainaa

    18. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Ihan loistava! "Sitten alakokin jo rakkausnäytelmä, ja piikit rapisi." :D

      Lainaa

    19. höpörölöö 8.6.2011 13:23
      Tulos: -51 (53 ääntä)
      Aika lame...

      Lainaa

    20. moioonidiootti 12.6.2011 14:44
      Tulos: +15 (27 ääntä)
      jos ei hätäkeskukseen saa soittaa jos joku siili tekee kuolemaa nii miks sitte ne pelastaa kissoi puusta? vai okseki joku keksitty juttu?! O.o

      Lainaa

    21. Tulos: -14 (68 ääntä)
      Voi jeesus, siis Helsingissä hätänumeroon saa ihan virallisesti soittaa jos lokki on loukannut jalkansa tai kissalla on ripuli ja ne lähettävät jonkun Iskuryhmä Alfan hoitamaan sitä? Mitä helvettiä? SIllä kaupungilla on ihan selvästi liikaa rahaa. Onneksi asun täällä järkevämmässä Suomessa missä hätäkeskukseen voi soittaa siilin vuoksi vasta siinä vaiheessa kun se siili on ensin tungettu omaan perseeseen eikä sitä saa ulos.

      Lainaa

    22. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Tiedänpäs sen verran, että nämä eläintenpelastaja-palomiehet ovat palomiesten vanhinta osastoa. He eivät enää välttämättä jaksa tai kykene tekemään fyysisesti vaativampia hommia. Ja sehän on vain hyvä asia: eläimet eivät jää kitumaan ja iäkkäille palomiehille on töitä.

      Lainaa

    23. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Mulle sattu kerran samankaltainen tilanne: Näin iltalenkillä siipirikko-linnun, soitin Tampereen eläinsuojeluyhdistykseen, josta ohjasivat soittamaan yhdelle miehelle joka Tampereen alueella (Valkeakoskella muistaakseni asemapaikka miehellä) käy ottamassa kiinni näitä eläimiä. Mies oli pahaksi onneksi Saimaan rannalla lomailemassa sillä hetkellä, mutta ohjasi minua kuitenkin soittamaan hätäkeskukseen, käski vielä sanoa sinne että hän ohjasi soittamaan. No minä reippaana tyttönä soitin hätäkeskukseen, kerroin asiani ja olin jo valmis lähtemään paikanpäälle näyttämään missä lintu on, kunnes hätäkeskuksen ihminen sai henkäistyä puheripulini väliin: "Perjantai-iltana klo 22 on partioilla vähän kiireellisempiäkin asioita kuin tämä." Ups, tajusin ajankohdan vasta tässä vaiheessa. Kiitin kauniisti ja lopetin puhelun nolona. :D En kuitenkaan ilmoittanut tästä FB:ssa... ;)

      Lainaa

    24. Kikki-hiiri 25.7.2011 19:05
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Mitä ihmeellistä siinä on, että pelastustoimella on eläintenpelastukseen erikoistunut yksikkö? Sehän on vaan edistystä! Monissa näistä kommenteista huokuu vastenmielinen alentuvuus muita eliöitä kuin ihmisiä kohtaan, varsinkin villieläimiä. Annas olla kun oma rakas Turri jää auton alle ollaan heti huutelemassa kaiken maailman poliiseja ja palokuntia paikalle, mutta siilin auttaminen on typerää? Misantropia kasvaa :D

      Lainaa

    25. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Meillä oli vuosien ajan siilejä käynyt takapihalla. Yhtenä vuonna ne kaikki sitten katosivat kuin tuhka tuuleen. Jotenkin tuntuu että nämä "minkä helvetin takia eläimet pitää pelastaa" ihmiset ovat vain katsoneet kun ne ovat joutuneet auton alle ja sitten kävelleet ohi.

      Lainaa

    26. Tulos: +55 (57 ääntä)
      "Onneksi asun täällä järkevämmässä Suomessa missä hätäkeskukseen voi soittaa siilin vuoksi vasta siinä vaiheessa kun se siili on ensin tungettu omaan perseeseen eikä sitä saa ulos.".
      Jos järkevämmässä Suomessa tungetaan siilejä perseeseen mitä siellä tyhmemmässä Suomessa tehdään.. Huh Ps. En asu Helsingissä :)

      Lainaa

    27. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Oikeasti, siili on saanut kohtauksen ja toinen siili yrittää auttaa sitä :D Jotenkin niin sympaattinen ajatusmaailma ja silti niin typerää :D

      Lainaa

    28. aasipalvelija 3.12.2012 1:45
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Mä jäin kanssa miettimään tota, et miks helvatas joku toinen siili auttais toista hädässä :D Jotenki niin sympaattinen tapa ajatella asiaa. Mä olisin varmaan hätäkeskuksen puolel sanonu et "taitaa olla vähän erilaisesta auttamisesta kyse" tms :D

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Yksi sympaattisimmista. <3

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      Aina on neuvottu että jos ei tiedä mitå tehdä ni voi soittaa 112, voihan ne sieltä auttaa ja neuvoa mihin soittaa jos on niin kiireisiä muka. Niin turhaan poliisitki tuola monesti pyörii että ehtis kyllä kattomaan siilejäki. Siilin elämä on yhtä arvokas ku ihmisen. Tietysti nuo soittajatki vois olla pikkusen tarkempia ennenko alkaa soitteleen ja höiriköimään turhan takia. Tommosten tampioitten turhat soittelut vaan tekee hallaa eläimille.

      Lainaa

    31. Näppäimistöllä hyppivä seuraeläin 26.2.2024 11:49
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Onko tää Pilvi se näyttelijä/juontaja/laulaja Hämäläinen?

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (1 ääni)
      Näppäimistöllä hyppivä seuraeläin: Onko tää Pilvi se näyttelijä/juontaja/laulaja Hämäläinen?
      Jep. Hän on vahvistanut tämän podcastissaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lokki, siili, luonto, eläin, hätäkeskus