Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hakkaraisen fani #1

"Miten tommonen luolamies on päässyt eduskuntaan?"
Taustatietoja: Keskustelu löytyy kokonaisuudessaan tältä Facebook-sivulta. Teuvo Hakkarainen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +380 (412 ääntä)
      Ironista tässä ketjussa on se, että fanin kynttilä palaa ihan yhtä kirkkaana. :D Ei varmaan edes tiedä, mistä sanoista ÄO tulee...

      Lainaa

    2. Tulos: +73 (131 ääntä)
      täh?

      Lainaa

    3. Tulos: -35 (83 ääntä)
      Hohhoijaa...

      Lainaa

    4. Tulos: +142 (170 ääntä)
      Siis wtf? :D Seko äijä.

      Lainaa

    5. Tulos: +68 (88 ääntä)
      "Erik Kiviharju olkaa jo hiljaa 04 May at 17:27"
      Mitään muuta sanottavaa tuosta on kieltämättä vaikea keksiä. :D

      Lainaa

    6. Tulos: +94 (110 ääntä)
      Voi apua mikä myötähäpeän tunne.

      Lainaa

    7. Tulos: +190 (208 ääntä)
      Ihaninta tässä oli se, että Mikko tuli todistaneeksi Petran kommentin :D

      Lainaa

    8. Tulos: +131 (147 ääntä)
      Mikko tekee kuulkaas suuren työn todistamalla Erikin ja Petran teorian todeksi, hieman arvostusta pliide.

      Lainaa

    9. Tulos: +147 (153 ääntä)
      oon huomannut tän ennenki et joillekin on ihan käsittämättömän vaikee ymmärtää, mistä ne kirjaimet Ä ja O tulee. Väitetään vaan kivenkovaan, että kyllä se nyt on ÄÖ. Ymmärrän toisaalta, että suomessa on vokaalisoinnun vastainen tuo ÄO ja lausuttaessa O.sta tulee varmasti helpommin Ö. Mutta pitäisi sen verran korkea ÄO olla, että tietäisi, mistä se tulee.

      Lainaa

    10. Tulos: +78 (104 ääntä)
      Ennenkö joku täälläkin vikisee, niin kerrottakoon että ÄO = ÄlykkyysOsamäärä. Ja itse keskustelusta - sääliksi käy! :D

      Lainaa

    11. Tulos: +86 (106 ääntä)
      Kertoo aika paljon Mikosta että sillä on profiilikuvana joku kännäyskuva... Jotkut ihmiset vaan on parantumattomasti idiootteja, eikä niille valitettavasti voi mitään. Ja amiksen kanssa olen samaa mieltä, miten on niin vaikea ymmärtää ÄO:n kirjainten merkitys? Liian pienen ÄO:n takiako?

      Lainaa

    12. Tulos: +67 (81 ääntä)
      voi luoja mikä pökiö tämä mikko on...miten voi ihminen olla noin nuija.... ihan kauhea myötähäpeä, kun luulee olevansa fiksu.. on ihan hirveän huolestuttavaa, että tällaisten ihmisten harteilla lepää suomen tulevaisuus.

      Lainaa

    13. Fifty-sixty 10.5.2011 14:31
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Ensin ajattelin, kun Mikko alkoi höpöttämään englannista, että josko hän viittaa siihen, että englanniksi kyseisessä lyhenteessä voisi yhtä hyvin käyttää pisteellisiä ja pisteettömiä kirjaimia. Se selittäisi, että tämmöinen englanninkielinen "AO" voitaisiin suomeksi kirjoittaa myös "ÄÖ", jollain logiikalla. Mutta tuo on sikäli merkityksetöntä pohdintaa, että englanniksi kyseessä on "Intelligence Quotient" ja lyhenne IQ.

      Lainaa

    14. Tulos: +98 (104 ääntä)
      Naurattaa toi Mikon viimeinen kommentti kun luulee todistavansa olevansa älykäs.

      Lainaa

    15. Tulos: +80 (88 ääntä)
      Ihanan ironista. :D Mutta samalla vähän hirvittää, että tuollaisia kaiken maailman Mikkoja, jotka eivät ollenkaan huomaa omaa tyhmyyttään, on olemassa.

      Lainaa

    16. Tulos: +19 (43 ääntä)
      Oli ihan pakko testata, että tuleeko muka googlettamalla ÄÖ:stä jotain. No eihän sieltä mitään tullut! :D Semmoisen sanonnan olen kyllä kuullut, että esim. "siinä lukee kaikki Ä:stä Ö:hön", mutta eihän siitä sitä ÄO:ta millään saa.

      Lainaa

    17. Tulos: +95 (99 ääntä)
      Nipsu: Sekin taitaa olla "A:sta Ö:hön". ;)

      Lainaa

    18. Tulos: +60 (62 ääntä)
      Mitä ihmettä tuo Mikko oikein edes yrittää sanoa? :D

      Lainaa

    19. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Tää myötähäpeän ja typeryyden määrä aiheuttaa kyllä jo ihan oikeesti päänsärkyä...

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (28 ääntä)
      + närästyksestä puhumattakaan...

      Lainaa

    21. Tulos: +27 (29 ääntä)
      @Daa: Hahhahaha niinpä onkin!

      Lainaa

    22. Tulos: +54 (66 ääntä)
      ÄÖ = Älä Örise

      Lainaa

    23. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Mitäköhän vittua?!?? =D Oon erehtyny joskus väittelemään Mikon kaltasen valopään kanssa, meinas pää räjähtää! Ollaan niiiin oikeassa ja viksuja, tässä vielä extrana se, että ei voi tietää mitä Mikko oikeen yrittää sanoa =D Vois kyllä lakata örisemästä, juu.

      Lainaa

    24. Tulos: -50 (68 ääntä)
      Täähän todistaa hienosti kaupunkilaisten ja maalaisten eron. Teorialäheisemmät kaupunkilaiset vinee keskustellessa siitä, ettei keskustelu mene kieliopillisesti oikein, vaikka kaikki kyllä tietää tasan tarkkaan mistä puhutaan. Itsekin tosin olen kaupunkilainen ja pidän tarinan Mikkoa idioottina, mutta Hakkaraisen puolustukseksi on sanottava, että henkilö, jonka oikeesti pitää lähteä vastaavalle ristiretkelle mistä vastaan, on joko mediakritiikitön pelle tai muuten vaan niin tyhmä, ettei ymmärrä yli yhden lauseen mittaisia kokonaisuuksia.

      Lainaa

    25. Tulos: +32 (44 ääntä)
      Taitaa toi Mikko luulla, että ÄO on kansainvälinen lyhenne. Esimerkiksi englanniksihan se on IQ ( =intelligence quotient )

      Lainaa

    26. Tulos: -140 (162 ääntä)
      Ei voi muuta sanoa, kun että olen Mikon puolella ihan täysin, vaikka argumentaatiotaidot onkin hakusessa. Se on vaan aina näin, että kun itseään täynnä olevien yliopistohörhjöen kanssa rupeaa keskustelemaan ASIASTA, niin eikös ne ohjaa sen asian lopulta sivuraiteille kinaamalla jonkin sanan oikeinkirjoituksesta/-lausumisesta tai vaikka siitä, kuka on lauseessa oikeasti tekijänä, kun käytetään passiivia. Et ihan hyvä, että sinne eduskuntaankin menee välillä porukkaa, joka osaa puhua asioista ymmärrettävästi, eikä lähde riitelemään siitä, mikä sana sopii mihinkin yhteyteen.

      Lainaa

    27. Tulos: -102 (120 ääntä)
      Miksi kaikkien Sirkkujen kaltaisten ihmisten pitää aina mennä kritisoimaan oikeinkirjoitusta? Vahtaa vissiin jokaisen tyypin viestiä ja heti kun on jokin kirjain väärässä paikassa, saadaan kauheat kiksit, kun päästään vähän moittimaan. Aluksi olinkin Mikon puolella, mutta loppua kohden alkoi senkin jätkän jutut menee vähän yli taas.

      Lainaa

    28. Tulos: -11 (21 ääntä)
      No, nythän se riehuminen voidaan joka tapausessa lopettaa, kun poliisit totesivat, että rikosta ei ole tapahtunut. Media joutuu nielemään tappionsa ja keskittymään olennaisiin, mutta ah, niin tylsiin uutisiin.

      Lainaa

    29. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Voihan sitä omenaaki ömenaksi kutsua jos haluaa :)

      Lainaa

    30. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Voe herra hyvästi siunaa ja varjele....

      Lainaa

    31. Randomtalker 11.5.2011 15:57
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      Mikko... Mitä helvettiä?

      Lainaa

    32. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Miten ihmiset on tässä Mikon puolella? Jos mä kutsun koiraa kissaksi niin kyllä siitä saa huomauttaa, ja siis Sirkkuhan kommentoi tossa ennen kirjoitusvirheitä niin ihan sitä Mikon kommentin sisältöä.

      Lainaa

    33. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Jos Mikko puhu romaneista, niin ne on tullu ihan EU:n alueelta eikä afrikasta. Ja nolo juttu alkaa väittelee jostai Ö:n käytöstä enkun kielessä. Kyl tyhmänkin pitäis se tietää.

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Mitä mä just luin...?

      Lainaa

    35. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Mikko on älykääpiö. ÄÖ.

      Lainaa

    36. Tulos: -59 (67 ääntä)
      Ei toi sirkkukaan mikään terävin kynä penaalissa ole, kun ei tiedä mistä mikko kommentissaan puhui.. :P

      Lainaa

    37. Tulos: -13 (45 ääntä)
      Peruspointti Mikolla on kyllä oikea, eli älykkyysosamäärällä ei ole mitään tekemistä normaalin "maalaisjärjen" kanssa. Kyllähän esim. joidenkin vammaisuuksienkin erityispiirre voi olla se, että on esimerkiksi matemaattisesti todella lahjakas, eli näin ollen loistaa myös Mensan testeissä. Mutta pistäpä sitten tällainen esim suunnittelemaan kauppalistaa, tai tekemään muuta normaaliin arkeen kuuluvaa. Tai anna sellaiselle käteen käynnissä oleva sähkövatkain, niin seuraavaksi puolet naamasta on pitkin seiniä... Voitaisiin kyllä lopettaa jo puheet siitä, että hieman alhaisemman ÄO:n omaava on poikkeuksetta täysi idiootti, joka ei tiedä mistään mitään.

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Sitä paitsi ei ole yhdyssana.

      Lainaa

    39. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Haha, hauska, mut tossa ei oo koko ketju. Ton jälkeenki Mikko todistaa Petran kommentin todeks monta kertaa :D

      Lainaa

    40. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Lattaotsat tekevät mailmasta hauskemman paikan elää.

      Lainaa

    41. Tulos: +41 (45 ääntä)
      "Kyllähän esim. joidenkin vammaisuuksienkin erityispiirre voi olla se, että on esimerkiksi matemaattisesti todella lahjakas, eli näin ollen loistaa myös Mensan testeissä"
      Mensan testi ei mittaa matemaattista lahjakkuutta. HTH
      ". Se on vaan aina näin, että kun itseään täynnä olevien yliopistohörhjöen kanssa rupeaa keskustelemaan ASIASTA, niin eikös ne ohjaa sen asian lopulta sivuraiteille kinaamalla jonkin sanan oikeinkirjoituksesta/-lausumisesta tai vaikka siitä, kuka on lauseessa oikeasti tekijänä, kun käytetään passiivia"
      Olet väärässä, yliopistohörhöillä ei ole taipumuksena tarttua kielioppiin, vaan sisältöön. Totta kyllä, se, että pyydetään maarittelemään käyttämiään termejä/sanoja saattaa olla jollekulle hankalaa, mutta törmäämme kohtaanto-ongelmaan mikäli keskustelijaosapuolet käyttävät samoja termejä mutta tarkoittavat niillä eri asioita...

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Miten tuon Mikon kaltaisia ihmisiä edes voi olla? Itkettää oikein. Ja yököttää. Eikö sen verran edes voitaisi joustaa ihmisoikeuksien kohdalla, että turvattaisiin kaikille edes lähes normaalijärkisille ihmisille mahdollisuus elää idioottivapaa elämä ja kuskattaisiin tuollaiset puupäät vaikka Afrikkaan vastineeksi pakolaisista. Reilu vaihtokauppa, yhtä paljon tuon tasoisella järjellä varustetut yhteiskuntaa hyödyttävät kuin tuilla elävät ulkomaalaisetkin.

      Lainaa

    43. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Nimim. Imi N., kiitos tekstistäsi. Olen usein havainnut lauseen "mitä tarkoitat sanalla x?" tarkoittavan useimmille "lillukanvarsiin tarttumista", ikään kuin aiheesta pitäisi puhua tietämättä mistä on kyse.

      Lainaa

    44. Yli öpistö hörhö 8.6.2011 21:12
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Mikko on nyt vähän kujalla. Toivottavasti osaa edes hävetä. Ei kannattaisi alkaa pätemään asioilla mistä ei selvästikään ymmärrä yhtään mitään. Hyvä Mikko, toivottavasti olet käynyt täällä lukemassa idiotismisi.
      "Ei voi muuta sanoa, kun että olen Mikon puolella ihan täysin, vaikka argumentaatiotaidot onkin hakusessa. Se on vaan aina näin, että kun itseään täynnä olevien yliopistohörhjöen kanssa rupeaa keskustelemaan ASIASTA, niin eikös ne ohjaa sen asian lopulta sivuraiteille kinaamalla jonkin sanan oikeinkirjoituksesta/-lausumisesta tai vaikka siitä, kuka on lauseessa oikeasti tekijänä, kun käytetään passiivia."
      No huoh.. Tolla periaatteella minäkin olen kai sitten yliopistohörhö kun varmasti huomauttaisin jos joku ei osaisi kirjoittaa "äo" ja jaksaisi vielä kinata "katso googlesta! älykkyysosamäärän voi myös kirjoittaa älykkyysösämäärä!!!1111". C'mon :DD Vöinhän minäkin kirjöittää käiken näin, muttä ei se tee siitä sen oikeämpää. Mikon kommentit muutenkin meni ihan penkin alle, voi sitä niistä faktoista ottaa selvää ennen kuin alkaa itseään nolaamaan. Töivöttävästi sinäkin öpit tästä jötäkin :)

      Lainaa

    45. Tulos: +14 (18 ääntä)
      "Vöinhän minäkin kirjöittää käiken näin, muttä ei se tee siitä sen oikeämpää."
      hajosin aika mukavasti XD mikko on idiootti.

      Lainaa

    46. Tulos: +3 (3 ääntä)
      toi mikko on muutenki aika kova tekijä kyseisen ryhmän sivulla, käykää tsekkaamassa :D

      Lainaa

    47. kaikenlaista 10.7.2011 6:21
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      ja ÄO pienempi kuin kengännumero...?

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Täytyypi sanoa, että muutamat kohdat tästä keskustelusta sopisivat myös tälle sivustolle muuten, paitsi ettei tää oo FB :)

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (6 ääntä)
      ÄlykkyysÖsämäärä!

      Lainaa

    50. Tulos: +8 (12 ääntä)
      taitaa olla hakkaraisen fanijoukon terävin veitsi. valitettavasti

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Hieman ärsytti lukea tuota.. :D

      Lainaa

    52. Tulos: -13 (13 ääntä)
      Ei jenkit mitään äätä käytä prkl ne lausuu sen ea eikä ä

      Lainaa

    53. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Ösamaara

      Lainaa

    54. Tulos: +5 (15 ääntä)
      heikv: Kertoo aika paljon Mikosta että sillä on profiilikuvana joku kännäyskuva… Jotkut ihmiset vaan on parantumattomasti idiootteja, eikä niille valitettavasti voi mitään. Ja amiksen kanssa olen samaa mieltä, miten on niin vaikea ymmärtää ÄO:n kirjainten merkitys? Liian pienen ÄO:n takiako?
      Kuinka muutenkaan. Älykkyysosamäärä ÄO on muuten enkuksi Intelligence Quantity eli IQ. Osataan enkkua! Kyllä, myös englannissa on äänne "ä" esim. sanassa "bad", joskaan ei kirjoitusmerkkiä "ä". Miten tuo Mikko on vielä hengissä noilla eväillä? Ja luulee kirjakielen tarkoittavan "kirjoitusmerkkejä". Siinä meni hukkaan ainakin 60 000 € verorahoja täysin turhaan peruskoulutukseen. Pitäisi periä takaisin jätkältä. Tekisinkö lakialoitteen " Rahat ulosotolla takaisin junteilta, jotka ilman hyväksyttävää syytä eivät yhdeksässä vuodessa oppineet tarpeeksi selviytyäkseen itsenäisesti yhteiskunnassa." Sillehän ei mitään voi, jos joku on kehitysvammainen tai kolhinut päänsä, mutta tuollainen puhtaaseen laiskuuteen perustuva typeryys on kammottavaa haaskausta. Huumorintaju loppuu äkkiä, kun sellaiseen törmää.

      Lainaa

    55. Arthur Brown 21.3.2013 15:05
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      "Älykkyysosamäärä ÄO on muuten enkuksi Intelligence Quantity eli IQ. Osataan enkkua!" Itse asiassa se on Intelligence Quotient....

      Lainaa

    56. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Jee, miksei sitä keskustelua ole voinu laittaa kokonaisuudessaan tänne, kun kaikilla ei välttämättä ole facebookkia, mukaanlukien minulla?

      Lainaa

    57. badgehaunt 2.2.2015 17:42
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      hyvä fm team. toivottasti näette tämän. poistakaa linkki. kyseinen linkki ei toimi. Kiitos. Palkkiota bitcoinina: 12P18LdX1Qd3awKFLNHh1Cngs3TT7XmBvJ kiitos.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: teuvo hakkarainen, älykkyysosamäärä, ÄO, englanti, eduskunta, vaalit, perussuomalaiset