Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vastuuntuntoinen nuori

"Käräjäoikeuden kirje taas paksu kuin raamattu"
laskut

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +980 (996 ääntä)
      Niin se firmahan se tosi tyhmä onkin...

      Lainaa

    2. Mr. Mallorca 2.4.2011 1:42
      Tulos: +854 (886 ääntä)
      Pistää vituttaa tommoset idiootit jotka on niin tyhmiä että päästään elämänsä tähän jamaan.. "En mene töihin henk. koht syistä" Mitäköhän nekin lienee mph..

      Lainaa

    3. Tulos: +493 (549 ääntä)
      Ei helvetti mikä idiootti.. pistää oikeen vihaksi.. väkivaltaa en kannata, mut melkeen tässä vaiheessa tekis mieli paiskoa vähän pitkin seiniä, jos vaikka kasvais neidolle järkeä päähän. Mene töihin LUUSERI.

      Lainaa

    4. kukkahattu 2.4.2011 8:31
      Tulos: +341 (359 ääntä)
      Just. Olikohan vanhemmatkin ulosotossa, kun oli tyttären kasvattamisen aika? Ja on muuten tosi fiksua kertoa facebookissa tällaisetkin asiat.

      Lainaa

    5. Tulos: +305 (323 ääntä)
      Ja mitäköhän järkeä on tilata vaatteita, jos tietää että lasku on tulossa perässä eikä aikomustakaan maksaa niitä ? Itseppähän tuohon tilanteeseen joutunut, turha siitä sitte on valittaa että voivoi ku menee huonosti ...

      Lainaa

    6. Tulos: +299 (307 ääntä)
      Näit on vastaavia tapauksia oikeesti surullisen paljon. Ja on myös sellasia jotka yrittää pikavipeillä hoitaa edellisiä vippejä pois ja on sen takia kierteessä. Mut tää kyseinen henkilö on selvästi vain välinpitämätön oman taloutensa suhteen... Työkseni näiden kanssa juttelen ja yritän järjestellä, ja tää olis just sellanen tapaus että tuntis tekevänsä aivan turhaa työtä kun autettava ei ees yritä auttaa itseään.

      Lainaa

    7. Tulos: +22 (146 ääntä)
      Tämmöisiä pitäs piestä ja lujaa niin kauan, että tajuaisivat, miten yhteiskunta toimii. Uskomatonta, että 25-vuotias voi olla noin typerä ja lapsellinen. Toivottavasti innostuu tekemään vielä lapsia jonkun panon kanssa.

      Lainaa

    8. Tulos: +37 (57 ääntä)
      Hups, lukuvirhe: on silti outoa, että 20-vuotias on tuommoinen.

      Lainaa

    9. Tulos: +159 (165 ääntä)
      Miten on saanut vipit kolmesti anteeksi? En tiedä, koska en ole lainaa ottanut tai tule ottamaan, poikkeuksena asuntolaina ja sekin vasta sitten kun 15% summasta säästetty. Eikö tämän kaltaisille tapauksille oikeasti voi tehdä mitään? Laittaa korvaamaan summia vaikka yhdyskuntapalveluna.. Nämä vipit tietääkseni otetaan vieläpä vaatteisiin, baareiluun ja muuhun arvottomaan, jota ei voi myydä. Millä nämä elävät arkea, mistä tulee rahat ruokaan ja vuokraan? Luulisin, etteivät maksa vuokriaankaan, joten miksi eivät joudu kämpistään pihalle? Ja heh, tämänkin mokan alla on pikavippimainos..

      Lainaa

    10. Tulos: +169 (173 ääntä)
      osuvaan paikkaan kyl toi pikavippimainos sijotettu..

      Lainaa

    11. Tulos: +155 (157 ääntä)
      Jenna-paralle saattaa tulla ikävänä yllärinä se, että vankeudeksi muunnetuista sakoista ei saa mitään alennuksia tyyliin "ensikertalainen istuu puolet" vaan ne on lusittava joka ainoa päivä. Kuusi päivää ei tietysti ole paljoa, mutta voi olla Jennalle kestämistä siinäkin... Ja lisää taitaa olla tulossa, sillä jos ei niitä ulosottoon menneitä sakkoja maksa niin vankeudeksi muuttuu nekin. Siitä, että ostelee luotolla jotain ilman että on mitään tarkoituskaan maksaa, voisi saada tuomion petoksesta, joten silläkään asialla ei kannattaisi paljon julkisesti juhlia.

      Lainaa

    12. Tulos: +115 (117 ääntä)
      nää on just näitä jotka ylpeillen kehuskelee näillä veloillaan ja vankilauhkillaan... että faceen vaan kaikki tiedot montako tonnia on velkoja mihinkin suuntaan ja kauanko sitä joutuu vankilassa istumaan... säälittävää, surullista ja kiukuttavaa... että voi olla noin vastuuttomia aikuisia ihmisiä. sit nämä jossain vaiheessa saavat lapsia ja varmaan nekin menee sit ulosottoon (=huostaanottoon) jossain vaiheessa...

      Lainaa

    13. Tulos: -142 (162 ääntä)
      Ihan kuin minä <3 mäki kyttäilen keskustelupalstoja että mistä luottotiedoton vois tilata laskulla, sitte tilaan ja jätän tarkotuksella maksamatta <3 ja sit jos tuote ei miellytä ku se tulee postiin, myyn tavarat <3

      Lainaa

    14. Tulos: -95 (103 ääntä)
      ajatusvirhe, siis sitte ku se tuote tulee postista! ei postiin. <3

      Lainaa

    15. rikoslaki-infoaja 2.4.2011 19:51
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      Ja ettei siinä olisi riittämiin, että haluaa päästä eroon sakoistaan istumalla vankeudessa, niin neiti ei edes taida tietää, että "muuntorangaistusta ei saa määrätä ilman erityistä syytä, jos maksamatta olevia päiväsakkoja on vähemmän kuin 12" (rikoslain 2a luku 5 §) ja vaikka olisi yli tuonkin, voi 6 §:n edellytyksillä jättää silloinkin muuntorangaistuksen määräämättä. Ja todennäköisesti sakkoja on vielä tullut rangaistusmääräysmenettelyssä, jolloin niitä voi kertyä vaikka 200 pv-sakkoa, eikä niitä saa muuttaa. Että ei muuta kuin maksamaan tai saa odotella todella pitkään luottotietojensa palaamista normaaliksi. Sinällään toki laski oikein tuon 6 pv vankeutta, mutta on vähän systeemin yksityiskohdat kai hakusessa, varsinkin kun ajatteli, että tuloilla on vaikutusta vankeuspäiviin kun vain päiväsakkojen lkm vaikuttaa.

      Lainaa

    16. Tulos: -70 (102 ääntä)
      Minun vanhempani ovat minulle useampaa sataa euroa velkaa, olen 13 ja tiedän ettei velat ole helppoja.

      Lainaa

    17. Rosenttiina 3.4.2011 0:33
      Tulos: +41 (57 ääntä)
      Siinä on harvinaisen tyhmä ihminen...

      Lainaa

    18. Tulos: +79 (91 ääntä)
      Toivottavasti evoluutio tekisi nopeasti tehtävänsä ja poistaisi tuollaiset luuserit helvettiin täältä.

      Lainaa

    19. Poronkaatoase 3.4.2011 18:13
      Tulos: +70 (74 ääntä)
      20pv sakkoa joista hänen tuloilla 6 päivää istumista??? Ja vielä puolet pois? Heiman on neiti kujalla! Voi olla ankea hetki ku meinaa kolmannen päivän aamuna iloisesti lompsia kotiopäi ku pamput kertoo et kattellaa sit tos reippaan parin viikon päästä uudelleen ellei lisää sakkoja oo muunnettu vankeudeks! :D

      Lainaa

    20. Tulos: +91 (95 ääntä)
      No, se on kiva sitten yrittää tuosta enää lähteä rakentamaan elämäänsä. Pankista ei taatusti tule mitään lainoja saamaan ja vuokra-asunnonkin haku voi mennä lähes mahdottomaksi. Töihin jos joskus viitsii mennä, niin suurin osa palkkaa menee samantien ulosmittaukseen. Velkasaneeraukseenkaan tuskin pääsee, kun on tuollaisista jutuista velkapinonsa hankkinut. Aika hyvin parikymppiseltä, elämä sössitty jo totaalisesti.

      Lainaa

    21. Onnistunutta mainontaa 3.4.2011 19:19
      Tulos: +21 (31 ääntä)
      Luin tän, ja ennen kommentteja mainos; hae taskurahaa 50-1000€

      Lainaa

    22. Tulos: -10 (66 ääntä)
      tuossa mitään totaalista sössimistä ole Vielä, velat on ns. pieniä, ja nuori henkilö Saisi ne maksettua ajan kanssa... mutta osoittaa huolestuttavia merkkejä tulevaisuuden kannalta. Että missä on mennyt vikaan, ja miksi :( Taustalla voi olla masennusta ja ongelmia, joita ei ihan fbsta huomioida. Jennan tarvitsisi päästä terapiaan, tarvitsisi tukihenkilön, jonka kanssa lähteä selvittämään asioita, mutta tuossa iässä osataan olla hankalia, eikä täällä ketään tule sinua sängystä hakemaan.... Amerikassa olisi "kätevää", kun siellä voidaan vaan lähettää jollekin bootcampille, jos nuori ei tajua miten elämää eletään.

      Lainaa

    23. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Idiootit: jäi mietityttämään, miten vanhemmat voivat olla 13-vuotiaalle velkaa monta sataa euroa...? Maksamattomia viikkorahoja...? Vai ymmärsinkö viestin sisällön ihan persiilleen... Joka tapauksessa nuo velat tuskin on niitä "vaarallisimpia", kukaan 13-vuotias ei liene vienyt vanhempiaan oikeuteen maksamattomien velkojen vuoksi eikä varmastikaan pysty perimään niistä kohtuuttomia korkoja...

      Lainaa

    24. Tulos: +21 (49 ääntä)
      Tällaiset idiootit saa veren kiehumaan. Yhteiskunnan elättejä joilla ole aikomustakaan edes yrittää tehdä asioiden eteen jotain. Tekis mieli sanoa jotain paljon ilkeämpää mutta jätämpä sanomatta. Nykyään on vissii nuorilla liian vähä tekemistä kun ehtii masentua tai laiskistua muuten vaan.

      Lainaa

    25. Tulos: -10 (40 ääntä)
      Pikku aa: Minä ymmärsin tuon niin, että Idiootit'n vanhemmat ovat lapsen tililtä siirtäneet itselleen käyttörahaa kun omat rahat loppuivat... En tiedä. Olen itse 13.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (27 ääntä)
      jjjust... hirteen.....!!

      Lainaa

    27. Tulos: +44 (44 ääntä)
      "tuossa mitään totaalista sössimistä ole Vielä, velat on ns. pieniä, ja nuori henkilö Saisi ne maksettua ajan kanssa…"
      Toki, mutta mitä itse tämän tyyppisiä ihmisiä olen tavannut, niin ei niillä ole mitään kiirettä velkojensa kanssa. Velkapino jätetään muhimaan ja korot kasvaa kauniisti. Tiedä sitten mistä johtuu sellainen välinpitämättömyys.

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Kotoahan se huono raha-asioiden hoito opitaan. Veikkaan, että joko ko. ihmisen vanhemmatkin elää velkavankeudessa eikä osaa hoitaa raha-asioitaan, tai sitten tyttö on aina saanut kaiken sormiaan napsauttamalla, eikä ole oppinut rahan arvoa ja sitä, että joku päivä sekin todellisuus iskee silmille, kun täytyy itse osata maksaa laskut ja huolehtia siitä, että rahat myös riittää siihen elämiseen.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Ja minimimäärä vankilassa istumiselle on 14 päivää, sitä lyhyemmäksi aikaa sinne ei laiteta. En tiedä sitten joutuuko istumaan lainkaan siinä tapauksessa jos sakoista tulisi vaikka vain 6pvä, vai odotetaanko että 14pv tulisi täyteen, vai että 14pväksi vankeuteen vaikka olisi vain 6pv edestä sakkoja..

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Eikös toi sakkojen muuntaminen vankeudeksi poistunut vuosi-pari sitten? Joka tapauksessa, voi hyvä elämä ton ihmisen ajatusmaailmaa.

      Lainaa

    31. Tulos: -13 (49 ääntä)
      Toisaalta, plikkahan istuu pankkinsa päällä. Paljon helpompaa tehdä pikku makaamisella hyvä tili kuin kenelläkään miespuolisella.

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Sakkojen muuttaminen vankeudeksi poistui poliisin määräämistä sakoista. Oikeuden määräämät sakot muuttuvat edelleen vankeudeksi.

      Lainaa

    33. Tulos: +1 (25 ääntä)
      Törkeän pahoinpitelyn paikka kenties?

      Lainaa

    34. Suomen tulevaisuus 6.4.2011 10:00
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Samaa kastia kun herra Viheraho..

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (29 ääntä)
      Hahha ei muijalla paljoo järki päätä pakota. Nämä on näitä tulevaisuuden toivoja tämmöset pissaliisat jotka kuvittelee et mitä vaan voi tehä ilma seuraamuksia ja kaikki on ilmasta. Eiköhän tämäki tyttö löydä vielä paikkansa, mikä luultavasti about 10 vuode päästä on jossai paikkallisella juoppojen ryyppäysmestalla. Luuuseriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Nimim. "Idiootit" ja "Rosenttiina", melko huono trollaus kun molempien nimimerkkien kohdalla sama kuvake, joka (tietääkseni) täällä tarkoittaa samalta ip-osoitteelta lähetettyä viestiä.

      Lainaa

    37. Tulos: -8 (12 ääntä)
      ettei vaan ois aprilli-pila? :DD 1.4

      Lainaa

    38. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Nimim. KEKE: "March 2"

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Yhteiskuntapalvelu olis kiva asia olla olemassa...

      Lainaa

    40. Tulos: -12 (48 ääntä)
      Onpas taas paljon internetin kovanaamoja selittämässä kuinka pitäis lyödä ja hakata ihmisiä joittenki viidenkympin postimyyntivelkojen takia. Ja mukana viel joku joka sanoo olevasa töissä ongelmanuorten auttamisen parissa. Suomen kansa hieno kansa, ei voi muuta todeta.

      Lainaa

    41. Mr. Mallorca 12.4.2011 22:17
      Tulos: +12 (22 ääntä)
      No, jee, ainakaan tällä henkilöllä ei taida olla mitään "viidenkympin postivelkoja" vaan näköjään reilusti yli kolmentuhannen euron velat ulosotossa. Että koitappa mennä muualle pätemään.

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Onkohan neiti oikeesti aivan vajaaälyinen vai mikä meni kasvatuksessa vikaan?

      Lainaa

    43. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Kuka haluaa edes tehdä tilapäivityksen tuosta? koko status on kirjotettu sillä tyylillä et ihanku toi olis jotenki hienoa että on riehunut ja jättäny laskuja maksamatta ja ties mitä.

      Lainaa

    44. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Hahhah.. Täällä ollaan hakkaamassa ihmisiä. Veikkailevat että vanhemmilla raha-asiat myös pielessä kun tytölläkin. Eli onko näitä henkilöitä sitten piesty vanhempien toimesta ja samasta syystä ovat valmiita jatkamaan perinnettänsä?

      Lainaa

    45. Tulos: -19 (19 ääntä)
      Ja ihan oikeesti kuka häviää? Kansalaiset? Vaiko sitten kuitenkin palvelujen tarjoajat. Jos annat ostaa velaks tai osarilla niin tiedät silloin että VOI OLLA että jääkin maksamatta. Sen takia en itse ikinä anna velaks mitään kenellekään. Voitais puhua jopa jostain maalaisjärjestä.

      Lainaa

    46. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Kappas, siellä on tyypillinen nistiakka. Nautintoa, nautintoa. Pitäis uudistaa vähän näitä sossun etuuksia, et moiset ongelmat tarkoittaa että rahaa tulee käyttöön 0e/kk.

      Lainaa

    47. Tulos: +83 (83 ääntä)
      Kyseinen henkilö uhkailee meitä nyt poliisilla. Viikon naurut! "Raamattua" odotellessa...

      Lainaa

    48. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Olen ollut ilte kuuntelemassa velkaneuvojan luentoa aiheesta ja halusin sulkea korvani. En halua edes kuulla tuosta maailmasta/todellisuudesta, joissa jotkut rypevät. Minut on opetettu maksamaan laskuni eikä edes laskumuistutuksia tule, pikavippien ottamisesta puhumattakaan (pikavipit on kuin rutto). Joten en voi mitenkään edes yrittää tuollaisia ihmisiä ymmärtää. Mutta voipahan tässä nyt kaikki (myös minä) lämmittää käsiään palaneiden kotien tuhkassa, vaikkei se välttämättä oikein olisikaan :P

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Oikea tulevaisuuden toivo...

      Lainaa

    50. Tulos: -10 (36 ääntä)
      valitettavasti voin samaistua tähän itsellä samankaltainen ongelma tosin ilman tuota vankilaan joutumisen uhkaa. elämä ei vaan ole kaikille yhtä helppoa kuin toisille ja itsellä ainakin on todella epävakaa mieli niin tuli yks kesä otettua ja tilattua kaikki mitä näki. hiukan vituttaa jälkeen päin mut minkäs teet ja tässä samassa jamassa on yli sata tuhatta nuorta nykyään.

      Lainaa

    51. Tulos: +6 (30 ääntä)
      Ei vittu... haha on kanssa yhden sortin pelle. "Ei kaikilla ole yhtä helppoa" Kyse ei ole helppoudesta vaan niinkin helposta asiasta kuin tajuta, että "mulle-heti-kaikki" ei vaan toimi. Tuotakin nuorta pitäisi jonkun kultturin rikastajan hieman rankaista...tekisi hyvää tuolle.

      Lainaa

    52. Jallu Rantanen 23.4.2011 22:41
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Huhhuh

      Lainaa

    53. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Joillekki tulee (toivottavasti) jossai vaiheessa elämää se ahaa-elämys. Silloin tajutaan, että ei oo järkeä istua posessa siitä syystä, että "tilas parit puhelimet" vaikka rahatilanne on muutenki päin vttua. Hoida ongelmas ja mee töihin.

      Lainaa

    54. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Nyt sain illalle hyvät naurut. ehheh... :====)

      Lainaa

    55. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Itelleni kävi niin että äitini pilas mun luottotiedot. Sillä ei itellään ollu ne kunnossa ja kun täytin 18 niin sehän innostu, että voisko se tilata mun nimellä osamaksulla digiboksin (sillon kun ne muuttu pakollisiks) ja jonkun helvetin Swivel Sweeperin ostos-tv:stä. Suostuin koska vanno että maksaa, ja jonkun aikaa maksokin kunnes sitten alkokin jäämään maksamatta, eikä itsellä ollut varaa niitä maksaa kun ei ollut mitään tuloja... Sit rupes itteäni v*tuttamaan niin pistin itekin ranttaliksi, sitä kyllä kadun, olisin helposti saanut ne pari velkaa joskus hoidettua, mutta tyhmä olin :( Ei mulla sitä velkaa oo kai kun pari tonnia, mutta silti harmittaa. Aion ne kyllä jollain konstilla hoitaa pois!

      Lainaa

    56. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Itselläni on joitain satoja pikavippejä (ikää 20-vuotta), mutta ajatuksena on todellakin maksaa kaikki takaisin ilman luottotietojen menetystä! Tuollainen "en aio maksaa"-vouhotus on säälittävyyden huippu!!

      Lainaa

    57. Tulos: +29 (29 ääntä)
      siis sadoilla euroilla.:D Ei satoja vippejä, ONNEKSI!

      Lainaa

    58. Tulos: +1 (5 ääntä)
      hyvin menee!! no jos luottotiedot kusee nii kannattaa sekin tehä tyylil niinku tää kyseinen dorka

      Lainaa

    59. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Lukuhetkellä mokan alapuolella elloksen mainos..

      Lainaa

    60. Tulos: +14 (14 ääntä)
      kheh: tuossa mitään totaalista sössimistä ole Vielä, velat on ns. pieniä, ja nuori henkilö Saisi ne maksettua ajan kanssa… mutta osoittaa huolestuttavia merkkejä tulevaisuuden kannalta. Että missä on mennyt vikaan, ja miksi Taustalla voi olla masennusta ja ongelmia, joita ei ihan fbsta huomioida. Jennan tarvitsisi päästä terapiaan, tarvitsisi tukihenkilön, jonka kanssa lähteä selvittämään asioita, mutta tuossa iässä osataan olla hankalia, eikä täällä ketään tule sinua sängystä hakemaan…. Amerikassa olisi “kätevää”, kun siellä voidaan vaan lähettää jollekin bootcampille, jos nuori ei tajua miten elämää eletään.
      Ei, kyllä Jennan pitäis vaan yrittää auttaa itseään ja muuttaa asennetta. Jos tahallaan kerää itselleen lisävelkaa, repii laskuja, hajottaa asioita ja pahoinpitelee ihmisiä, ei sitä varmasti minkäänsorttista Terapeuttiakaan kuuntelisi tolla asennoitumisella. Tuskinpa edes menisi varattuun aikaan. Eli kyllä se ensimmäinen muutos lähtis ihan itsestä, jos lähtee ollenkaan.

      Lainaa

    61. Tulos: +2 (2 ääntä)
      FMteam: Kyseinen henkilö uhkailee meitä nyt poliisilla. Viikon naurut! “Raamattua” odotellessa…
      Tuo antoi hyvät lisänaurut. :D Jatkoa mielenkiinnolla odetellessa.. :P

      Lainaa

    62. raivostunut60 2.4.2012 13:34
      Tulos: -7 (15 ääntä)
      Kukakohan tuollaisten olemattomien yhteiskunnan siivellä roikkuvien idioottien töpeksimiset maksaa? no veikkaampa, että me duunarit. mielestäni vankila on lievä, kannattaisin itse kuolemantuomiota.

      Lainaa

    63. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Tossa vieressä on mainos... :D "OK Money! Suomen paras pikavippi! Yli 130 000 tyytyväistä asiakasta! Hae pikavippi!" Sattumaa..??

      Lainaa

    64. Naamallasi on kirja! 9.9.2012 19:21
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      JennI: Ei helvetti mikä idiootti.. pistää oikeen vihaksi.. väkivaltaa en kannata, mut melkeen tässä vaiheessa tekis mieli paiskoa vähänpitkin seiniä, jos vaikka kasvais neidolle järkeä päähän. Mene töihin LUUSERI.
      Luin kommenttisi "tekisi mieli paskoa pitkin seiniä"... Anteeksi :,D

      Lainaa

    65. Ratiritiralla 15.11.2012 19:01
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Siis toi ihan tosissaan tilaa niitä tavaroita ja sitten syyttää firmaa siitä kun ne on sille lähetetty. : D: D: D En kestä, mistä näitä tulevaisuuden toivoja oikein löytyy?

      Lainaa

    66. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Vielä kymmenen vuotta sitten olin kusessa ulosoton ja laskujen kanssa. Opintolaina oli mennyt ulosottoon, laskut tulivat lindorffin tai intrumin kautta, nakkasin ne avaamatta roskiin kun en niihin kummiskaan pystynyt vaikuttamaan. Sitten kun viimein pääsin töihin, meni kolme kuukautta ennen kuin ulosottomies rupesi leikkaamaan palkasta kolmanneksen. Enimmäkseen kuluihin, joita toimenpiteestä tuli kahteen kertaan kun palkkakin maksettiin kahdesti kuussa. Haalasin puoli sukua takaajiksi, menin lakki kourassa pankkiin, ja otin kulutusluoton jolla kuittasin kaikki ulosotot. Lyhennykset ja korot olivat melko kohtuulliset verrattuna ulosottoviraston versioihin. Nykyään laina on jo maksettu korkoineen, ja minulla on muistona velkakirja, jota koristaa mitätöity-leima.

      Lainaa

    67. Tulos: -2 (26 ääntä)
      Hei haloo ihan oikeasti ihmiset!!! Mistähän helvetistä te tiedätte minkälaisia mentaalisia ongelmia tai historian haamuja tällä likalla on? Hyvä on teidän tulla haukkumaan, jos itsellänne on keskiluokka perhe, ei päihdeongelmia tai mielenterveydellisiä häiriöitä. Miettikääs jos kyseisen tytön mutsi onkin vaikka narkkari, tai ei äitiä ollenkaan, ja isä väkivaltainen juoppo? Olisiko siitä hyvä perusta lähteä rakentamaan tasapainoista 'normaalia' työssäkäyvää ihmiskunnan kriteerien täyttämää kansalaista? Se, kuinka tasapainoisen lapsuuden tai millaisen kasvatusmallin ja vastuuntunnon lapsi saa on täysin vanhemmista kiinni. Se on aina hyvä osoittaa nimettömänä sormea ja haukkua muita, joka kertoo jo aika pitkälle aikalailla omaan elämään kohdistuneesta tyytymättömyydestä. Jos tuo asia teitä herranjumala noin pistää vihaksi, niin varatkaa aika vaikka vittu terapeutille. >Don't Judge If U Know Nothing<

      Lainaa

    68. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Vittu mikä ihmisperse!

      Lainaa

    69. Tulos: +2 (2 ääntä)
      ko potkisin murtsin ove peeksi ko ko ko.... No potki jos siltä tuntuu äläkä vittu sössötä. Hienosti ryssitty elämä kahdessa vuodessa.

      Lainaa

    70. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kaikkea sitä vastaan tuleeki.

      Lainaa

    71. Tulos: +3 (5 ääntä)
      eihän kreikkakaan maksa velkojaan niin miksi sitten pieni ihmislapsi? eikä suomikaan koskaan velkojaan tule maksamaan.

      Lainaa

    72. Tulos: +8 (8 ääntä)
      wordstix: Hei haloo ihan oikeasti ihmiset!!! Mistähän helvetistä te tiedätte minkälaisia mentaalisia ongelmia tai historian haamuja tällä likalla on? Hyvä on teidän tulla haukkumaan, jos itsellänne on keskiluokka perhe, ei päihdeongelmia tai mielenterveydellisiä häiriöitä. Miettikääs jos kyseisen tytön mutsi onkin vaikka narkkari, tai ei äitiä ollenkaan, ja isä väkivaltainen juoppo? Olisiko siitä hyvä perusta lähteä rakentamaan tasapainoista ‘normaalia’ työssäkäyvää ihmiskunnan kriteerien täyttämää kansalaista? Se, kuinka tasapainoisen lapsuuden tai millaisen kasvatusmallin ja vastuuntunnon lapsi saa on täysin vanhemmista kiinni. Se on aina hyvä osoittaa nimettömänä sormea ja haukkua muita, joka kertoo jo aika pitkälle aikalailla omaan elämään kohdistuneesta tyytymättömyydestä. Jos tuo asia teitä herranjumala noin pistää vihaksi, niin varatkaa aika vaikka vittu terapeutille. >Don’t Judge If U Know Nothing<
      Eli voimme siis kaikki heittää p*rseet olalle! Kyllä nyt jokaiselta JOTAIN niin ikävää löytyy menneisyydestä, että voi ihan huoletta alkaa sen vuoksi rälläämään ilman muiden arvostelua. Varmasti taustalla on jonkinlainen mentaalihäiriö, ei kukaan normaali ihminen elä tuolla tavoin. Kyse onkin vain siitä, mitä ongelmalle tekee.

      Lainaa

    73. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Idiootit: Minun vanhempani ovat minulle useampaa sataa euroa velkaa, olen 13 ja tiedän ettei velat ole helppoja.
      Kai toi oli vitsi? T-T Että oikeen vanhemmat useemman sataa velkaa! Mietippä kuule kuinka paljo sun vanhemmat kuluttaa rahaa ihan sun elättämiseen.

      Lainaa

    74. Möyheä tohtori 15.4.2022 2:16
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Sanokaa että onhan tääkin hyödytön koiranpaska jo murhattu?

      Lainaa

    75. heimosenkeimo 20.11.2022 22:31
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      No siis ohan tuo siinä oikeessa että mitäpä niitä alkaa makselemaan kun tuolla asenteella tienaa ehkä just 1600e/kk. Kaikki vaa ulosottoon ja muunnosrangaistuksella istuun kaikki pois ja sit miettiä mitä tekis. Tää nyt on jo vanha postauski mutta nykypäivänä maksuhäiriömerkintäkään ei näy ku jokusen kuukauden kait.

      Lainaa

    76. Yrjö_Komero 9.12.2023 15:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      heimosenkeimo: No siis ohan tuo siinä oikeessa että mitäpä niitä alkaa makselemaan kun tuolla asenteella tienaa ehkä just 1600e/kk. Kaikki vaa ulosottoon ja muunnosrangaistuksella istuun kaikki pois ja sit miettiä mitä tekis. Tää nyt on jo vanha postauski mutta nykypäivänä maksuhäiriömerkintäkään ei näy ku jokusen kuukauden kait.
      "Maksuhäiriömerkintöjä koskeva laki muuttui 1.12.2022. Maksuhäiriömerkintä on voimassa 2 tai 3 vuotta, ellei velkaa maksa ennen tätä. Maksuhäiriömerkintä poistuu kuukauden kuluttua siitä, kun velka on maksettu ja tieto velan maksusta on saapunut luottotietorekisteriin."
      "Maksuhäiriömerkinnän voimassaoloaika ei ole sama asia kuin velan vanhenemisaika. Vaikka maksuhäiriömerkinnän voimassaolo päättyy, maksamaton velka ei kuitenkaan vanhene. Maksuhäiriömerkintä voidaan kuitenkin myös uusia, mikäli merkinnän vanhetessa velka on vielä maksamatta eikä se ole vanhentunut."

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: raamattu, kirje, käräjäoikeus, ulosotto, Ellos, laskut, cdon.com, pikavippi, osamaksu, vankila, laina, velat

  • Uusimmat

  • Kategoriat