Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Valistusta Facebookissa

"Voisko joku kertoa mulle mikä on G-piste?"
Kun vanhemmat epäonnistuvat kasvattajina, on aika kääntyä Facebookin puoleen. g-piste Lähettänyt: rammlied

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 22 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +393 (445 ääntä)
      on kyllä tyhmä mutsi jos ei valista lastaan, on tyttö sentään "jo" 13. eikö sen ikäisenä opetella jo vähä noitaki asioita.

      Lainaa

    2. Tulos: +377 (401 ääntä)
      ^ Samaa mieltä. Varsinkin, jos lapsi nimenomaan kysyy jotain niin pitäähän sille herranjumala vastata, ettei se lähe turuille ja toreille kyselemään tollasia.

      Lainaa

    3. Tulos: +154 (198 ääntä)
      Nolo äiti tolla. Ei hyvin mene.

      Lainaa

    4. Tulos: +241 (255 ääntä)
      Miks kaikki pitää ensimmäisenä kysyä facebookissa? Totakaan kauhean vaikea löytää kirjottamalla googleen ''g-piste''.

      Lainaa

    5. Tulos: +64 (114 ääntä)
      Niin, tokihan myös kaikki isät kertovat kysyttäessä pojilleen eturauhasesta, minkä kautta sitä stimuloidaan ja mitä siitä seuraa...

      Lainaa

    6. Tulos: -144 (244 ääntä)
      No tarviiko 13v:n edes tietää mikä on g-piste. Ei oo vanhemmat epäonnistuneet kasvattajina. Päinvastoin. Mikä nykyajan teinejä oikein vaivaa??

      Lainaa

    7. Tulos: +146 (152 ääntä)
      ei ketään mikää vaivaa, parahin albatrossi. ovat vain uteliaita. siinä sitten joutuu vanhemmat päättämään kertovatko valkoisen valheen, totuuden vai lyövätkö silmien eteen wikipedian ihmeellisen maailman ja siirtyvät keittiön puolelle kikattamaan

      Lainaa

    8. Tulos: +71 (79 ääntä)
      Ois pistäny likka google image searchiin. Siitähän olis ilo riipastu. Tyhmä äiti, olis voinu vaikka vähän lapselle sopivamman version kertoa jos ei ujouttaan mitään halunnut sanoa.

      Lainaa

    9. Tulos: +61 (73 ääntä)
      Totta v¡tussa tossa iässä pitää vähintään alkaa tietämään seksuaali-asioita, mun mielestä esim. menkoistakii aletaa koulussa puhumaa hitusen liian myöhää (5-luokalla) Vois aikaistaa vuodella.

      Lainaa

    10. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Jos lapsi kysyy niin lapselle vastataan. Seksivalistus/terveystieto aletaan aivan liian myöhään. Itse muistan miten valistus aloitettiin silloin ammoisina aikoina kaksi vuotta sen jälkeen kun suurimmalal osalla tytöistä oli menkat alkaneet. Itselläni, onneksi, oli vanhemmat jotka kertoivat kun kysyttiin näitäkin asioita. Eipä tarvinnut kysellä kylillä tai ottaa selvää muutoin arveluttavalla tavalla.

      Lainaa

    11. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Ei hitto :D Onneks mä osasin ettii ihan ite Googlesta!

      Lainaa

    12. Tulos: +13 (29 ääntä)
      Mulle vanhempie ei tarvinnu kertoa mitään, vaan sain tiedot muualta ihan tarpeeks ajoissa

      Lainaa

    13. Tulos: +27 (41 ääntä)
      nimimerkki Jaa on nyt keskustelun kovin

      Lainaa

    14. Tulos: 0 (32 ääntä)
      Jos kerta asiat kiinnostaa, niin miks ei sitten älyä ettiä Googlesta? Mitäköhän tuostakin tulee aikuisena?

      Lainaa

    15. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Lapsi muistaa ikuisesti jos vanhemmat ovat tällevalehdelleet, ja usein lapsi myös tämän valhetiedon takia nolaa itsensä,. Nimim: Äitini sanoi että pussaamalla tullaan raskaaksi. (Tai tarkemmin, Äite sano että jos nainen rakastaa toista tarpeeksi tämä tulee raskaaksi, rakkauden hän luokitteli pussaamiseksi.) En unohda ikinä, ja tuolal itseni nolasinkin aikanaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +72 (76 ääntä)
      On se nyt kumma. Aikuiset ihmiset tekee alastomuudesta, seksistä yms niin kauhean vaikeaa ja noloa. Kyllä sitä pitää asiallisesti asialliseen kysymykseen vastata! Ja kun itse kakaroilleni aikoinaan vastasin suoraan (joskin punastellen, myönnän) kysymyksiin niin eipä tullut niissä suhteissa ongelmia myöhemmin. Ja kun likka pyysi, että tahtoisi e-pillerit, en saanut kilareita vaan keskusteltiin asiat halki. JA hommattiin ne pillerit. Kondomeita kannoin kotiin jotta kakarait sai opetella rauhassa niiden käyttöä ettei sitten tosi paikan tullen jätettäisi käyttämättä. Nyt on kakarat jo itse vanhempia ja hyvin on oppi mennyt perille ja sama avoimuus tuntuu toimivan seuraavassakin polvessa.

      Lainaa

    17. Tulos: +21 (27 ääntä)
      ehkä äitikään ei tiedä mikä g-piste on? :D nooot.

      Lainaa

    18. Tulos: +41 (41 ääntä)
      mummo jo: Oispa meidänki äiti tollane :<

      Lainaa

    19. Tulos: -24 (28 ääntä)
      kyseinen tyttö sattuu olemaan meidän koulussa...

      Lainaa

    20. Eero Tikka 16.6.2012 3:00
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Santeri, on aika siirtyä pois wikipedia-valistuksesta google-valistukseen. Niin, ettei tarvitse aina laittaa tuota linkkiä tuonne wikipediaan. Kun tekee näin: http://lmgtfy.com/?q=G-piste , niin kyllä laps pikkuhiljaa oppii tuon google-palvelun käytön :)

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (10 ääntä)
      mirkku: ↑ Samaa mieltä. Varsinkin, jos lapsi nimenomaan kysyy jotain niin pitäähän sille herranjumala vastata, ettei se lähe turuille ja toreille kyselemään tollasia.
      niinmpä! ja aivan niinhän siinä sitten kävi että lähti kyselemään väärästä paikasta!

      Lainaa

    22. Tulos: +11 (13 ääntä)
      mirkku: ↑ Samaa mieltä. Varsinkin, jos lapsi nimenomaan kysyy jotain niin pitäähän sille herranjumala vastata, ettei se lähe turuille ja toreille kyselemään tollasia.
      Kysyvälle vastataan. Kaikkea ei ole pakko tietää, vaan voi kaivaa netistä. On täysin turha karkottaa lapsensa luotaan siinä uskossa, että kaikki seksiin liittyvä on pahaa ja vie helvettiin. Miten tämäkin äiti pitää huolen siitä, että lapsella on ehkäisy kunnossa, kun se aloittaa seksin? Ei yhtään mitenkään. Lapsi jää täysin yksin häpeilevien idioottiaikuisten takia. Miten älyttömiä vanhemmat voivatkaan olla??? Olen itse kahden teinin vanhempi, enkä todellakaan ole jättänyt heidän kanssaan puhumatta seksistä ja ehkäisystä. Tämä käytös kuitenkin selittää, miksi tolvanat lisääntyvät nuorina ja eniten. Eivät muuta osaa. Fiksut jäävät vähemmistöön yhteiskunnassa, mutta toisaalta pääsevät valta-asemaan helposti, niin että suottahan tässä suren, herrakansan edustaja ja kantaäiti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: g-piste