Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Teinikännit

"Ketä voi olla mun kanssa uuden vuoden?"
Taustatiejoja: Tilapäivityksen tehnyt henkilö on syntynyt vuonna 1998. Teinikännit Lähettänyt: Demittäjä "Mihin tää maailma on menossa, kun -98 alkaa ryybsryybs?"

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +180 (200 ääntä)
      Olen aivan samaa mieltä tämän feissarimokan lähettäjän kanssa. Mihin tämä maailma on menossa? Ja muutenkin aika tyhmää pistää miljoonien nähtäväksi ilmoitus ryybsryybsistä.

      Lainaa

    2. Tulos: +153 (165 ääntä)
      jos oman pikkusiskon tilassa näkisin tollasen päivityksen ni olis oksat pois hyvin äkkiä

      Lainaa

    3. jgodasogadf 11.1.2011 4:31
      Tulos: -20 (98 ääntä)
      kuulostaa kieltämättä karulta mutta kun mietin itseäni niin kyllä 6lk oltiin juomassa mettässä ofeliaa, ja koulussa juotiin pontikkaa vessassa. heh kuulosta itsenikin mielestä aika pahalta:)

      Lainaa

    4. Tulos: +22 (56 ääntä)
      Ekat omat larvit 14v... nyt oma tytto on 14 ja tulis kylla satikutia jos ees tan ikasena alkais ottaan puhumattakaan et 12-13vuotiaana!

      Lainaa

    5. Tulos: -21 (33 ääntä)
      haha! miljoonien nähtäväksi.....sä et ainakaan dentsukka vissiin pal kato ketä hyväksyt kaveriks,tai sit on julkinen profiili :P ja kyllähän itekkin ton ikäsenä jo vähän tuli otettua....eipä kyl ehkä ryybsryybs kuitenkaa se oikee sana siihen ole.

      Lainaa

    6. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Mihin tää maailma on oikeesti menossa? Ton ikäset kuvittelee olevansa 'cooleja' ku menee vähä ryppään. Säälittävää suoraan sanottuna! :(

      Lainaa

    7. Tulos: -58 (94 ääntä)
      Mäki mietin tota: "Miljoonien nähtäväksi" sulla vissiin muutama kaveri..? Ja mun mielestä ihan turhaa jeesustelua toi, "Mihin maailma on menossa" - Skeida. Varsinkin, jos kauhistellaan asiaa, missä 12-vuotias haluaa vetää kännit. Kiva, että jotkut pystyvät elämään pää niin syvällä perseessä, että se on kauheaa, kun 12-vuotias juo viinaa! Maailma nyt vaan on vähä pahempi paikka, kun monet pystyvät sisäistämään. Jossain päin maailmaa 12-vuotiaat tappaa toisiaan. Kauhistukaa sille ajatukselle ja käykää vaikka itse ostamassa sille pennulle sitä sidukkaa!

      Lainaa

    8. Tulos: +46 (56 ääntä)
      Mä kyllä olen nähnyt maailmaa paljon, ja sen että aika paha paikka tää on. Ja itse oon ekan kerran juonut kymmenen vuotiaana, kylläkin 12 vuotiaana sitten olin jo huostassa. Mutta silti, 12-vuotiaan ei kuulu vielä miettiä tuollaisia, se ei vaan kuulu vielä sen ikäisen kehitystasoon sopivana asiana!

      Lainaa

    9. Tulos: +45 (67 ääntä)
      Juu ei todellakaan kuulu millekkään 12 vuotiaalle mikään uudenvuoden ryybsryybs! Jos pikkuveljeni saisin tollasesta kiinni ni aivan tasan korville tulis ja kantelisin heti äidille! Ite nyt 22 ja vieläkään juonu kännejä, ei vaan maistu. Simo, jos jossain päin maailmaa 12 vuotiaat tappaa toisiaan/toisia ihmisiä, tarkoittaako se muka sitä, että täällä Suomessa pitäis sitten ruveta meneen kohti samaa meininkiä? Ei mun mielestä ainakaan.

      Lainaa

    10. Tulos: -46 (80 ääntä)
      Mina sanoinko mä niin? Ihme porttiteoria ajattelua, että ku vetää lärvit pentuna, nii rupee tappaan toisia. Kyse olikin siitä, että jengi kauhistelee tolle asialle, niinku se olis oikeesti kauhee ajatus. Kiva, että et oo ite juonu vieläkään. Enkä suosittelekkaan, mikäli olet noin ärsyttävä selvinpäinkin. Se, että vasikoisist äidillesi tekee susta juuri ärsyttävän tukarin, jolta puuttuu liberaalisuus.

      Lainaa

    11. SuomenToivo 16.2.2011 20:50
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      Omalta pikkusiskolta kun tällaista settiä tulisi niin saattaisi sisareni kadota nopsaan. En vastaisi tähän mitään muuta kuin "Siperia opettaa." Itse olen vasta suht. lähellä 18 vuotta, mutta on sitä pulloa tullut korkattua moneenkin otteeseen, tmitäs tässä nyt turha ruveta paskaa puhumaan. Hieman tekopyhää, kenties, mutta itse en edes ajatellut juomista (no ehkä vähän) tuossa iässä mistä nyt tässä "mokassa" on kysymys. Hauska oli kuitenkin! :D

      Lainaa

    12. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Mä vähän veikkaan, että tän 12-v:n "ryybsryybs" olis tarkottanu parin sidukan pöllimistä vanhemmilta tai muualta ja niistäkin kahdesta se olis antanut toisen kaverille ja sitten sitä oltaiski jo oltu "niin kännishä" ! : D.. sitte ennen kotiin menoa askillinen pastilleja suuhun ettei porukat vaan haista :o

      Lainaa

    13. Tulos: +19 (43 ääntä)
      Ei oo normaalia, että 12-vuotias juo! Ei todellakaan! Ei sitä voi puolustella, että "Juu, maailma muuttuu", mutta hei haloo! Minä en IKINÄ sallisi tyttöjeni juovan, en todellakaan. Enkä mielelläni sallisi muidenkaan pikkutyttöjen ryypyskelyä ja poltteluja. Muualla maailmassa on NIIN PALJON pahempaa, joten olkaa hyvät lapset tyytyväisiä edes siihen, että ootte syntyneet Suomessa, ettekä missään savimajassa Afrikassa! Siellä on aika vaikea elää, miettikää sitä.

      Lainaa

    14. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Teinikännäys, tupakanpoltto ynnä muu shaisse on säälittävän naurettavaa

      Lainaa

    15. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Ja miksi ihmeessä "nykyajan nuoret" ovatkin niin työkaluja?

      Lainaa

    16. Tulos: -2 (8 ääntä)
      tt ja Simo: Ehkäpä Dentsukka tarkoitti miljoonien nähtäväksi -kommentilla sitä, että juttu päätyy Feissarimokiin.:D Liioittelua kyllä, sitä en kiellä:D

      Lainaa

    17. Yli öpistö hörhö 15.9.2011 16:52
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Ekat kännit taisin vetästä kasilla. Konjakilla :D

      Lainaa

    18. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Siis eihä 12 vuotias ole vielä edes teini. Voi jestas.... myötähäpeä

      Lainaa

    19. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Voi jumalauta. Olen ihtekki 12, ja en koskekkaa alkoholiin. Saatanan kännipennut.

      Lainaa

    20. Örkkimörkki 29.1.2012 22:53
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Hmh.. Itse '99 ja luokkatovereilta kuulunu tätä ryybsryybs kertomusta

      Lainaa

    21. Tulos: +8 (10 ääntä)
      -.- Säälittävää

      Lainaa

    22. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Olen 13-vuotias ja täytyy sanoa ettei oo kertaakaan tullu mieleenkään ryybsryybs

      Lainaa

    23. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Miten niin "mihin maailma on menossa"? Tuotahan se on ollut jo ties kuinka pitkään. Itse olin juurikin 12v. kun ekan kerran RyybRyyb. Se oli 3 pulloa lonkeroa ja yksi pullo keskiolutta.

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Mulle on aina sanottu että, mitä nuorempana juo niin sitä suurempi riski on tulla alkoholistiks. Että, ihan vaan tiedoks niille mamman pikku kermaperseille jotka, haluaa nuorena aloittaa ryyppäämisen. Niin vanhempana saattaa tulla siitä vähän isompia ongelmia.

      Lainaa

    25. Tulos: -27 (31 ääntä)
      ensinnäki -98 syntyneet täyttävät tänä vuonna 14v eikä 12v :) ja oma asia se on jos juo, kuha ei vaan laita tommosia noloja päivityksiä eikä muutenkaa mitenkään "lesota" sillä

      Lainaa

    26. Dreamangel94 14.11.2012 2:51
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kyllä tähän täytyy sanoa että itsekin olen "maistellut" alkoholijuomia jo 13-vuotiaana. Mutta en antaisi omien jälkeläisteni siinä iässä ikinä itse juoda ilman ehdotonta rangaistusta ja saarnaa. Toisaalta en olisi ikinä kenties kokeillutkaan niin nuorena alkoholia, ellei rakas isäni olisi keitellyt kotiviiniä tynnyrillisiä ja säilönyt sitten ne omaan huoneeseeni. Näinhän minä huomasin tilaisuuteni tulleen ja kauhoin mehukattikanisterin täyteen ja join kaverien kanssa. Houkutus oli niin kova ja voi kyllä..koko huone haisi tälle "omppuviinille" Sainhan minä satikutia myöhemmin ja nyt juon joskus kohtuudella. Kuitenkin kadun itsekin sitä että jo niin nuorena piti sitäkin koettaa, enkä ymmärrä siltikään omista kokemuksista huolimatta "teinikännäämistä." :D

      Lainaa

    27. oikeasti nyt 30.11.2015 13:38
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      En ymmärrä miks ihmeessä kaikki täällä valittaa siitä että mihin maailma on menossa. Miettikääs 60-80 vuotta taaksepäin, sillon lapset oikeesti dokas ja oli ihan normaalia että 11v poltti. Suhtautuminen alkoholiin ja tupakointiin on tiukentunu huomattavasti ja sitähän ei enää alle 18-vuotias saa, toisin kuin yli 30 vuotta sitten. Ei ne kersat sen enempää dokaa ku ennenkää, mut tottakai ne haluaa et sitte vähintää kaikki luulee nii. Ei ne viinaa saa alas vaan siiderii ja lonkeroo, että ihan rauhassa vaan, ei meidän nuoriso oo mitenkää pilalla.

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Itse join ekat kännit vasta 17 vuotiaana, ettö ei tota ihan normaaliksikaan voi sanoa, millanenkohan tosta tulee aikusena? :D

      Lainaa

    29. Aikamatkailija 25.12.2016 17:17
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Jaa-a, onhan -98 jo 18-vuotias.

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      poistakaa tää, ku tein tän tilapäivityksen vanhalla käyttiksel, jota en enää käytä eikä ollu edes käyttäjällä mun oikee nimi mut siltii

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Camon, 98 syntyny o kuitenki 21v?

      Lainaa

    32. Vastustava viinirypäle 20.6.2020 20:41
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Lolled: Teinikännäys, tupakanpoltto ynnä muu shaisse on säälittävän naurettavaa
      Niin. Vasta aikuisena niistä tulee tosi coolia. Aikuinen on tosi mies kun hilluu Karjala-lippis päässään ympärikännissä julkisella paikalla. Eikä ole nainen eikä mikään jos Facebook-profiilikuvassa ei ole rööki suussa.

      Lainaa

    33. Epäkelpo maito 25.4.2023 0:01
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      😫 Ite en koskenu alkoholiin ennen ku täytin 18...Mitä helvettiä luin 🥺 Ei oo OK et nuoret jo miettii tommosta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: teini, 1998, alaikäinen, siideri, mehu