Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bileet!

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 74 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1251 (1381 ääntä)
      Äidille täydet pisteet. Oppii teinari olemaan.

      Lainaa

    2. Tulos: -361 (691 ääntä)
      Harva teini kuitenkaan kirjottaa facebookis noin kirjaopinmukaisesti? Isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet jos löytyy oikeilta paikoiltaan ja viel kahelta teiniltä samaan aikaan ni on kyl maailmankirjat sekasi.

      Lainaa

    3. Mervi Jokela 18.12.2010 2:19
      Tulos: +231 (323 ääntä)
      Ainakin minun silmiin tuo kyllä vilisee pilkkuvirheitä, mutta ehkä olen jo liian vanha lukemaan näitä. Sentään isot alkukirjaimet ovat lähestulkoon oikein, mikä taidetaan nykyään laskea jo saavutukseksi. Sääli sinänsä. Olen huomannut, että kännykkäni laittaa isot alkukirjaimet automaattisesti, joten sitä vaan ihmettelen, että vaihtavatko teinit ne manuaalisesti pieniksi?

      Lainaa

    4. Tulos: -79 (113 ääntä)
      ^^^^ `????

      Lainaa

    5. Tulos: +107 (213 ääntä)
      Miten te urpot jaksatte koko ajan valittaa kuinka joku kirjoittaa "väärin".. Kyllä tiedän että oma kirjoitukseni vilisee virheitä.. Mitä sitten. Ja ei kaikki nykypäivän teinit oo ääliöitä. Vaikka valitettavasti tuntuu et suurin osa niitä on. Tullaan kaupungille räkimään ja tupruttelee ringissä jonku kauppakeskuksen ovien etee ja sit käytetään sanaa v¡ttu vähintää joka toisena sanana. Mut kyllä se tästä suomi on pelastuva kielioppi poliiseista sekä hienoista ja ennen kaikkea viisaista teineistä.

      Lainaa

    6. jeppisjepa 2.1.2011 14:43
      Tulos: +178 (216 ääntä)
      Suurin osa teineistä on ihan mukavia ja järkeviä, mutta tottakai silmään pistävät ne, jotka "tulevat kaupungille räkimään". He pilaavat meidän muiden, "kunnollisten nuorten" maineen. Ja ehkä ihmisen tärkein ominaisuus ei ole suomen kieliopin taitaminen..

      Lainaa

    7. Tulos: +150 (178 ääntä)
      *reps* Tämä on linkitettävä teinille =D terveisin äiti

      Lainaa

    8. Jeppis, no ei vitus. 7.1.2011 21:20
      Tulos: -71 (109 ääntä)
      Tai jospa käy niin että te mukavat ja "järkevät" teinit ette pyöri kaupungilla kamujen kanssa vaan kasvatatte nettipipuleita kotonanne jolloin teidän maineenne pyörähtää pyllylleen koska kaupoissa, uimahalleissa/muissa harrastuksissa käyvät aikuiset näkevät silloin suurimmaksi osaski meitä "ei kunnollisia nuoria". Näinkö?

      Lainaa

    9. Tulos: -74 (132 ääntä)
      En tajuu miks itkette jos joku laittaa isoi alkukirjaimii? Opein sen jo 4 luokalla että näyttäsin netis "vanhemmalta" :D Ja vieläki käytän sitä? Onko jotain ongelmia että on feikki jos joku pistää isoi alkukirjaimia //Viltzu 15v.

      Lainaa

    10. Tulos: +177 (213 ääntä)
      Harmi, että Viltzu ei oppinut neljännellä luokalla kirjoittamaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +38 (104 ääntä)
      joo ton takii oon torjunu mutsin ja faijan FB:s :DDD ja koko muunki suvun ei tuu mokia vahingos :D

      Lainaa

    12. 13v kauhukakara 17.1.2011 22:49
      Tulos: +16 (100 ääntä)
      Voi ei, nyt me kaikki ehkä kuollaan, ku teinit käyttää ISOJA ALKUKIRJAIMIA. Siis ou mai gaad. Kyllä tyypit yleensä ihmettelee sitä, että mä käytän isoja alkukirjaimia sunmuita pisteitä ja pilkkuja, mut mun mielestä sitä on vaan kivempi lukea.

      Lainaa

    13. Tulos: +75 (91 ääntä)
      Ja juuri tuon takia feissiin ei lisätä kavereiks sossun työntekijöitä, pomoja, vanhempia eikä muitakaan lähisukulaisia.

      Lainaa

    14. Tulos: +37 (57 ääntä)
      mitä vittuu te sekoilette

      Lainaa

    15. Tulos: +56 (68 ääntä)
      Aika paha... mutta tuleehan niitä viikonloppuja. Tosin seuraavalla kerralla äitinsä voi olla jo vähän valppaampana :-) Kirjoitustaidottomille teineille tiedoksi ( huom! ei niille jotka osaavat kirjoittaa ) : Tulette kuulemaan kielioppi-, pilkku- jne. virheistänne koko elämänne ajan, joten asia kannattaa korjata nyt kun se vielä on helppoa. Kannattaa oikeasti perehtyä siihen mihin ne pilkut tulevat, iso vai pieni alkukirjain, lauserakenteet, miten joku käännössana kirjoitetaan suomeksi ( useimmiten sitä EI kirjoiteta samoin kuin ruotsissa tai englannissa ) jne. Tämä ei ole holhoamista vaan te saavutatte edun muihin ikäisiinne nähden jos osaatte nuo asiat. Esim. parhaat työnantajat eivät varmasti palkkaa työntekijää joka ei osaa kirjoittaa virheetöntä kieltä...

      Lainaa

    16. Tulos: +37 (51 ääntä)
      Nykyaika??? Silloin, kun mä olin teini, pahin pinnarikin osasi laittaa isot alkukirjaimet ja pilkut paikoilleen. Tiedän, koska olin se pahin pinnari.. Eikä siitä nyt NIIN kauaa ole, parikymmentä vuotta. Silloin ei tosin ollut vielä sen enempää kännyköitä, messengeriä, kuin muitakaan kirjoitusvirheitä lisääviä pikaviestimiä.

      Lainaa

    17. Tulos: -67 (87 ääntä)
      SNPS: Hahhaa, olen "teini", eikä minulle olla koskaan valitettu kielioppi virheistä. Jos pysyt hereillä äidinkielentunneilla, se tekee jo paljon. Enemmän tekee vielä se, jos äikän numero sattuu olemaan kymppi..

      Lainaa

    18. Tulos: -34 (38 ääntä)
      Hahahaha :D //Hilla: munki nimi on hilla =)

      Lainaa

    19. Tulos: +71 (83 ääntä)
      Hilla/ Äikän numero kymppi, eikä koskaan valitettu ja sitte kirjotat kielioppi_virheet erilleen :D::DD

      Lainaa

    20. Tulos: -21 (37 ääntä)
      Katsos kun kyseessä ei ole kielioppivirhe vaan väärä kirjotusasu. Kielioppivirhe olisi esim. "minulle olla* valitettu".

      Lainaa

    21. Tulos: +57 (65 ääntä)
      Sun kirjotusasussa on väärä kirjoitusasu.

      Lainaa

    22. Tulos: -23 (33 ääntä)
      Heh. Sunkin ;)

      Lainaa

    23. Tulos: -47 (67 ääntä)
      haha v¡ttu mitä noobej xD ite en ainaskaa ois menny himaa xDD v¡ttu mite noloja oikeesti, lol! mäki olin kyl arestis ku jäin röökjist kii mut mutsi oli kiltti nii olin vaa 2vk :))))) <3

      Lainaa

    24. Teinityttö 3.2.2011 15:31
      Tulos: -94 (116 ääntä)
      Vittu mitä paskaa, saahan tyttö bileisiin mennä ? Haistakaa vittu kaikki maailman äidit.

      Lainaa

    25. Tulos: +24 (34 ääntä)
      luojan kiitos oma äiti ei oo naamakirjas.

      Lainaa

    26. Ihmettelen vaan 8.2.2011 17:58
      Tulos: +22 (36 ääntä)
      Mikä teidän ihmisten ongelmana on jos oikein kyyläätte ihmisten kirjoitutapoja netissä. Jospa kaikki hankkisimme muuta tekemistä tai vaikka elämän ja antaisimme ihmisten kirjoittaa miten ikinä haluaa. Tätä saa nämä "osaamattomat nykyajan teinitkin" ihmetellä.

      Lainaa

    27. Tulos: +27 (49 ääntä)
      voitaissamantienjättääkaikkimerkitpoisniineiolisvalittamistakunneonvääriskohtaataipuuttuukokonaan? eiksnäinoispaljohelpompaamitätäh??

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (27 ääntä)
      Kyl mä ainakin pyrin käyttämään isoja alkukirjaimia ja pilkkuja.... Itsekään kamalan vanha ole. ( 15 )

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (12 ääntä)
      MeNk

      Lainaa

    30. Tulos: +43 (51 ääntä)
      @ Teinityttö: Ei ehkä kannattais haistatella kaikkia maailman äitejä, koska ilman äitejä ei ketään meistä olisi olemassa, ei edes sinua, tyhmä! Ja koska olet tyttö, melko suurella todennäköisyydellä sinustakin tulee joskus äiti. Miettisit vähän mitä kommentoit. Ja vielä tuosta oikeinkirjoituksesta, että itsekin kyllä pyrin kirjoittamaan oikein...

      Lainaa

    31. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Äitillä sana hallussa :)

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Nykyaika: keskustelut käydään maailmanlaajuisen verkon välityksellä vaikka osapuolet on luultavasti samassa asunnossa. Ja on toi vihreä aika toope. :P

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Teinityttö: pointti tässä nyt ei varmaankaan ole se, etteikö tyttö olisi saanut mennä bileisiin jos olisi kysynyt luvan, vaan se, että oli valehdellut äidilleen.

      Lainaa

    34. Tulos: -20 (42 ääntä)
      On mielenkiintoista kuula muitten kasvatuksesta. Olen saanut jo pienestä pitän juoda alkoholia j.n.e. kunhan teen sen kotona. Nyt olen 18v. enkä juo/ryyppää tai tee muita senkaltaisia asioita. Onkohan ihan perussuomalaisten ja suomenruotsalaisten kasvatusmenetelmät erillaisia?

      Lainaa

    35. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Aikamoinen fail teiniltä, tietokoneen käyttö vähän hakusessa. Äiti ei olisi edes nähnyt mitään jos hänet olisi turva-asetuksn avulla rajattu keskustelun ulos :) Mielestäni oikea kirjoitusasu on tärkeää, muttei kielioppivirheet maailmaa kaada. Omat virheeni ja asenteeni asiaan voin tosin perustella kohtalaisen helposti lukihäiriöllä... :/

      Lainaa

    36. Tulos: +10 (18 ääntä)
      @ Minna: Sama täällä! Vanhemmat ovat oleet alkoholin suhteen hyvin ns. liberaaleja. Yhtään ei ryyppääminen kinnosta ja enkä ikinä ole ollut kännissä.

      Lainaa

    37. Tulos: +14 (30 ääntä)
      Kummalliseksi mennyt tämä maailma. Nuoret likat juo viinaa ja raavaat miehet syö salaattia. Vai miten se oli....

      Lainaa

    38. Tulos: -18 (30 ääntä)
      onpa kauheeta mennä bileisii JOS ei edes juo?

      Lainaa

    39. Tulos: +22 (24 ääntä)
      J, luuletko tosissas että tää tyttö muka tarkoitti ettei jois ? Ehkäpä se sano tolleen jotta sen äiti luulis ettei se jois ? Järki käteen.

      Lainaa

    40. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Huoh teijän teinien kaa... Ite oon 17 wee, enkä kyllä yhtään ihmettele jos äiti sanoo teinilleen, ettei saa mennä ryyppäämää viikonloppuna. Vielä jos on kaikenlisäksi valehdellu äidillee... Sitä kutsutaan lapsensa suojeluksi. Kyl mulle itelle ainaki tulis vähän orpo olo, jos äiti lopettais kaikki säännöt multa ja sanois vaa: "Koita selvitä hengissä". Näin sääntöjen yms kanssa ainakin tiiän että äiti välittää. (Tosiaan tänä vuonna täytän 18...) Ja tosiaan komppaan ernesto:a; kyllä varmasti aiko juoda! :D Miks muuten se olis valehdellu?

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (9 ääntä)
      L:n kanssa samaa mieltä.

      Lainaa

    42. Tulos: +14 (18 ääntä)
      'Tyttö' ei ole tyttö, vaan poika. Naispuolisten kommentit 'tyttöjen' (=punaisella, vaaleanpunaisella sekä lilalla ja miespuolisten vihreällä, sinisellä sekä harmaalla. Ihan vain huvikseni tästä kommentoin - vaikkapa sillä ei asian kannalta ole mitään vaikutusta...

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (5 ääntä)
      *Fail* piti poistaa edell kommentista vielä : 'tyttöjen' (= mutta hups, kuinkas kävikään - sinne jäivät.

      Lainaa

    44. Tulos: -3 (5 ääntä)
      FAILLL!!!!!!!!!!!!! :D :D

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Hilla:
      "SNPS: Hahhaa, olen “teini”, eikä minulle olla koskaan valitettu kielioppi virheistä. Jos pysyt hereillä äidinkielentunneilla, se tekee jo paljon. Enemmän tekee vielä se, jos äikän numero sattuu olemaan kymppi.."
      Huolestun nykyopetuksen tasosta ja vaatimuksista, jos tuolla kieliopilla olet saanut äidinkielestä kympin. Ensimmäisessä lauseessasi kaksi suoranaista kielioppivirhettä (ja aika räikeää sellaista) ja teini-sanassa uskoakseni täysin turhat heittomerkit, koska jos olet 13-19-vuotias, olet teini, ilman heittomerkkejä.

      Lainaa

    46. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Jälleen kerran yksi syy siihen, miksi en koskaan lisäänny. Ja olen siis tyttö, minustakaan ei tule äitiä kuten ei aika monesta muustakaan, thank god.

      Lainaa

    47. Ei kenestäkään tule äitiä 19.4.2011 12:16
      Tulos: -7 (19 ääntä)
      Heheheheh. Toi on niin kuultu virsi tytöiltä, mutta auta armias kun sitä ikää tulee ja lähipiiri rupeaa lisääntymään. Viimeistään siinä vaiheessa kannattaa muistella tuota legendaarista lausetta: -minustakaan ei tule äitiä kuten ei aika monesta muustakaan. =D Nää on niin tosi IhQsöpixiii nää tytöt.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (6 ääntä)
      hajosinko edess ku katoin ton : Bileet! :D:D:D:Dddd "mut eiks seki oo tääl ? -on mitä sit ? :D::D::DD

      Lainaa

    49. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Lukekaan Failbookii niin tiedätte mitä ovat väärin kirjoittavat teinit. Täällä jengi repii riemua jostain isoista/pienistä alkukirjaimista, if you only knew :---D Ja oikeesti ketä vittua kiinnostaa oikein kirjoittaminen jossain facebookissa? Kai sitä nyt saa tovereilleen kirjoittaa vaikka ilman välilyöntejä. Terveisin äidinkielen L. Jos siis ymmärrätte mitä tarkoitan, kun personifioin subjektin. :(

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Ei lol :D Noinki voi käydä :D "Lupaan tulla aikasi kotii" "Joo heti kolmelta koulu jälkee" Aika paha, aika paha :D

      Lainaa

    51. Facebookkaajaa 4.5.2011 17:30
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Juust näin :D

      Lainaa

    52. Tulos: -12 (12 ääntä)
      ketä idiootti lisää äitinsä kaverikseen facebookissa?

      Lainaa

    53. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Kuka idiootti käyttää ketä-sanaa kuka-sanan tilalla?

      Lainaa

    54. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Ketä sanaa käyttää vaan idiootit HESEläiset. Pääkaupunkiseudulla asuu pelkkiä perseenreikiä ja kerjäläismanneja.

      Lainaa

    55. Tulos: -2 (10 ääntä)
      kui te voitte olla noin noloi et teil ei oo muuta tekemist ku puuttuu toisten kirjotus virheisii siis mua ei ainakaa kiinostaa pätkääkää tollanen paska eikä oikee oo aikaakaa 2e vetoo et kaikki tulee mulle heti valittaa kijotus virheist :D

      Lainaa

    56. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Taidan tietää että miksi nämä teinit puhuvat kirjakieltä. Itse kun olin 13v niin pelasin Habbo Hotellia :D. Siellä on usein tapana puhua kirjakieltä (ne tietää jotka on pelannu) Jote veikkaisin että nää pelaa habboa

      Lainaa

    57. Tulos: +8 (8 ääntä)
      ^ Mutta eihän noista kukaan, edes äiti, puhu kirjakieltä?

      Lainaa

    58. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Emma on TÄYSIN oikeassa: jos täällä Feissarimokissa riemu repeää joka kerta, kun bongataan suht pieniä kirjotusvirheitä, niin ette tiedäkään, millaista menoa on Failbookissa. Siellä jenkkiteinit unohtelee heittomerkkejä joka välistä, 'what's' on 'whats', 'it's' on 'its', ja you're = your. Eikä sovi unohtaa vanhaa kunnon "THEY'RE going THERE with THEIR friends". Ja perusyleistieto ihan hukassa, yleissivistyksestä puhumattakaan. Parhaimmistoo on mm. erään teini-ikäsen pojan kysymys statuksessansa: "whats a URL?", ja sit on vähän pienoista vaikeutta erottaa Osama ja Obama toisistaan. Jos joku muu Failbookin innokas seurailija keksii muita hyviä mokia, niin lisätkööt tänne. :)

      Lainaa

    59. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Herätkää kaikki uskoon ja uskokaa tämä.... TE OLETTE PERSEESTÄ

      Lainaa

    60. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Aika outoa, että olen nähnyt tämän saman asian jenkkilän versiossa tästä.. Lisääköhän ne näitä tänne suomenkielellä vai onko jotku saanu tästä hyvän idean päästä feissarimokiin?

      Lainaa

    61. Tulos: +9 (9 ääntä)
      @jeppisjepa Juuri näin. On suomessa älykkäitäkin teinejä, mutta jos niitä etsitte olette väärällä sivustolla.

      Lainaa

    62. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Miten se teijän persettä kaivaa käyttääkö teinit isoja alkukirjaimia vai ei.

      Lainaa

    63. Teini Jumala 21.7.2011 1:58
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      minä olisin tehnyt tuon tempauksen niin että olisin kertonut meneväni vain kaverille yöksi eikä puhettakaan mistään pippaloista :) Ja sitä jolla meni paska kovaksi kun en käytä yhtään pilkkua, pistettä tai isoja kirjaimia niin voi kyllä tulla avautumaan täällä minulle ..:)

      Lainaa

    64. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Mitä ihmettä te ihmiset oikei selitätte tääl, Välillä unohin jo mitä se alkuperäinen juttu ees koskee, ku täällä vaa riidellää siitä mite "nykyajan teinit kirjottaa".

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Niimpä :D:DTolle mokalle tässä kuulus nauraa.. en ees muista enää, mistä tää alkukirjain teineily alko... joten vink vink

      Lainaa

    66. Tulos: -6 (6 ääntä)
      tän takii perheen jäseniä ei lisätä fb:ssä kavereiks

      Lainaa

    67. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Epic fail! Mutsit on parhaita!

      Lainaa

    68. Tulos: +1 (1 ääni)
      :D

      Lainaa

    69. Tulos: +3 (5 ääntä)
      SNPS: Harva teini kuitenkaan kirjottaa facebookis noin kirjaopinmukaisesti? Isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet jos löytyy oikeilta paikoiltaan ja viel kahelta teiniltä samaan aikaan ni on kyl maailmankirjat sekasi.
      Ei ihan noin.. Pilkkuja puuttuu tolta keskustelun aloittajaltakin, eikä se toinen teini aloittanut kyllä ensimmäistä viestiinsä isolla alkukirjaimella :D Onko vähän liian kauan kun opiskelit noita pilkku juttuja? Mulla niitä on meinaa nyt, tuoreessa muistissa..

      Lainaa

    70. Tulos: -7 (7 ääntä)
      pikku aa: Hilla: Huolestun nykyopetuksen tasosta ja vaatimuksista, jos tuolla kieliopilla olet saanut äidinkielestä kympin. Ensimmäisessä lauseessasi kaksi suoranaista kielioppivirhettä (ja aika räikeää sellaista) ja teini-sanassa uskoakseni täysin turhat heittomerkit, koska jos olet 13-19-vuotias, olet teini, ilman heittomerkkejä.
      Ihan näin tiedoksi, äikän tunneilla tehdään aika paljon muutakin kuin viilataan pilkkuja. Esim. kirjoitetaan tarinoita, tutustutaan erilaisiin teksteihin jne.

      Lainaa

    71. jorgeranger 3.11.2012 22:37
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      miksi kukaan edes kertoo tällästä kellekkään kaverille tilapäivityksen muodossa??? chat on keksitty

      Lainaa

    72. Tulos: -1 (3 ääntä)
      SNPS: Harva teini kuitenkaan kirjottaa facebookis noin kirjaopinmukaisesti? Isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet jos löytyy oikeilta paikoiltaan ja viel kahelta teiniltä samaan aikaan ni on kyl maailmankirjat sekasi.
      nii ja ku puhelimellaki tulee automaattisesti oikkein kirjotutsa

      Lainaa

    73. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Minkä takia teinit pitää vanhempasa kavereinaam fb:ssä? Ja vielä tyhmemmin "chättäilee" etusivulla?

      Lainaa

    74. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Oivoi, ku noi teinit on välillä niin lutusia =)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: aresti, bileet, mutsi, äiti